Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pisia00

Sen, który się kiedyś spełnił...

Polecane posty

Hej ! Od razu się przywitam, bo jestem tu nowa ! Kiedyś, jak miałam wracać autobusem z wakacji, dzień wcześniej śniło mi się, że jak poszłam na ten dworzec autobusowy, to nie było przystanku z którego miałam odjechać... Obudziłam się przerażona. Dzień później, gdy jadę taksówką na dworzec nie ma w rozkładzie jazdy tego autobusu którym mam jechać. Idę więc zapytać się na ten temat do informacji, a babka mówi, ŻE TEN AUTOBUS WYCOFANO Z JAZDY 4 MIESIĄCE TEMU !!!!!!!!!. Od razu pomyślałam sobie o tym śnie... Albo kiedyś śniła mi się biała komunia (jak może niektórzy wiedzą biel oznacza chorobę) i co się wydarzyło ?? Moja córka zemdlała na zakończeniu roku...!!!! A teraz ciągle mi się śni, że pojadę do siedziby ESKI w Warszawie (bo jestem fanem tego radia) - Czy ja mam prorocze sny ? Proszę kogoś o wyjaśnienie tego, może ktoś miał podobny przypadek.

Gość gość
Mojej mamie śnił się jej ojciec jak ją żegna, następnego dnia dowiedziała się że umarł on tej samej nocy. A raz w tą samą noc mojej mamie i mi śniło się, że ja jestem w ciąży, co jest niemożliwe bo jestem dziewicą ;p