Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawendowa ona

Moja sytuacja, studia, praca....

Polecane posty

Gość lawendowa ona

Jestem mieszkanką małego miasta 50 km od Warszawy. Pracuję 20 km od Warszawy, zarabiam średnio 2 000 netto, moja praca jest raczej lekka i nieszczególnie stresująca mimo, że odpowiedzialna. Na dojazdy nie wydaję dużo, około 200 zł. Praca biurowo-sprzedażowa. Niestety dużo nadgodzin, które są wliczone już w pensję;/ Nie jest najgorzej, atmosfera nie najgorsza . Planuję iść na studia, nie wiem jak moi pracodawcy na to zareagują... Studia to moje marzenie, cel, i nie ugnę się. Będę szukała innej pracy .... Pewnie czeka mnie dojazd do Warszawy, samochodem, bo autobusem zbyt długo (ale rozważam i autobus). Mam 22 lata. Pracować chcę na podobnym stanowisku jak teraz, tylko odpowiedzialniejszym. Nie mogę z pewnych przyczyn przeprowadzić się do Warszawy. To duże ryzyko szukać prac w Warszawie? Boję się umów śmieciowych... Myślę, że dobry kierunek to Finanse i Rachunkowość, myślę tez o Zarządzaniu... Innych pomysłów nie mam. Nie wyobrażam sobie nie pójść na studia.... Łatwo jest o pracę w Warszawie?

Gość gość
mam wyższe i pracuję za 1600 brutto, bo jest bardzo dużo kandydatów na 1 miejsce pracy... żal... a kilka lat temu, miałam 2 oferty pracy, miałam tylko licencjat.

Gość gość
a nie mozesz isc na studia zaoczne?