Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i,iulull

Poziom ludzi w związku

Polecane posty

tak, związek z "tulipanem", ale to szybko wychodzi, gdy facet jest zwykłym naciągaczem i tylko od kobiety zależy czy go pogna, czy dalej będzie sponsorować. a niby w tych "zdrowych" związkach, jest tak jak napisałem. świadomie czy nie świadomie, kobieta swoje pieniądze "oszczędza". nie mam na mysli totalnego sponsoringu ze strony faceta, ale przykładowo na 4-5 wyjść na kawę, kobieta płaci za jedno wyjście.

Gość zapach faceta
wypili? To do roboty. Fiku miku. Leon pił mleko jak już wydoroślał.widocznie gorzała już mu zbrzydła. Wiesz po co tego kwiatka w doniczce nosił? Żeby w towarzystwie pokazać że za kołnierz nie wylewa. To dla tego ten kwiatek miał takie przymulone liście.

Dresiarzu, to nei kwestia materializmu, tylko tego, ze mężczyzna jest tym który zabiega o kobietę, zaprasza ją na randki itp. przynajmniej w większości sytuacji, naturalny obrót spraw.

nie piszę o momencie zabiegania, adorowania. piszę o związkach miesięcznych, dwu, trzy, półrocznych, rocznych itd... trudno pogodzić się z faktami? ;)

Gość zapach faceta
nie zając? To dla czego tak się wszyscy za nią uganiają?

Dla mnie miesiąc, dwa, trzy to czas poznawania się i randkowania, nie etap poważnego związku, kto mówi o poważnym związku po miesiącu?

cały temat najlepiej podsumowuje ten dowc*p: ;) Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział, z którą z nich powinien się ożenić. Postanowił więc przeprowadzić test, żeby przekonać się, która z nich jest najodpowiedniejszą kandydatką na żonę. Wyciągnął z konta 15.000 euro i dał 5000 każdej z nich, mówiąc: - Wydaj je według własnego uznania. Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd. Wróciła do gościa i mówi: - Wydałam wszystkie twoje pieniądze, aby ci się bardziej podobać, ponieważ cię kocham. Druga także wybrała się na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijów golfowych itp. Wróciła do gościa i mówi: - Wydałam wszystko, aby cię uszczęśliwić, ponieważ cię kocham. Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie. W ciągu trzech dni podwoiła inwestycję, oddała mężczyźnie 5000 euro i powiedziała: - Zainwestowałam twoje pieniądze i zarobiłam wlasne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać, a ty nie musisz się martwić, że na tym stracisz. Zrobiłam to, bo cię kocham. Wtedy mężczyzna zaczął myśleć… myśleć… myśleć… myśleć… (mężczyźni dużo myślą…) myśleć… myśleć… (mężczyźni naprawdę dużo myślą…) myśleć… (uff, coś długo to trwa) myśleć… myśleć… … I ożenił się z tą, która miała największe cycki. ;)

Gość gość
Drogi Drediarzu z kasą, faceci żenią się z kobieta która im na to pozwoli. Oni nie wybierają, są wybierani.a tak w ogóle to śluby i związki są przeterminowane. :-D

Gość gość
dlatego tez mężczyźni są przez wiele kultur traktowani jako ludzie lepszej kategorii-sami sobie musza zapewnić byt, natomiast byt kobiety to suma jej ambicji oraz tego co wywalczy tyłkiem dlatego tez potępia się puszczalskie i ceni cnotliwe kobiety(a mężczyzn na odwrót) bo facet musi się wykazać by mieć kobietę-a kobieta nawet będąc nikim może mieć faceta dziwne czemu takie oburzenie na tym topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5631420

Gość gość
bo faceci to istoty doskonalsze od kobiet ,mniej zwierzęce swój byt tworzą za pomocą swojej pracy i zaradności-natomiast większość kobiet zdobywa świat i poziom życia nie umysłem ale genitaliami -to po prostu w 99% nieformalne dzifki kobieta bezrobotna/mało zarabiająca nawet jak ma męża miliardera to i tak jest na poziomie bezrobotnego menela nawet jak plaszczy d*pe w pięknym domku .

Gość gość
niestety taka prawda ze kobieta ma o wieleeeep prostsze życie od faceta. wiele z nich żyjąc na dobrach faceta wmawia sobie ze go wspiera ale prawda jest taka ze większość facetów by to samo osiągnęła co ma bez zawiasku z kobieta . tylko kobiety często wmawiają sobie jako pasożyty jakieś durnowate banały ze na przykład wspierają faceta ,dużo od siebie dają nie wiadomo czego?,

Gość gość
zresztą jak facet lepiej zarabia to powinien mieć prawo zdradzić kobietę kiedy ona jest niewydolna seksualnie np. Podczas ciąży ,choroby, zaniedbania znudzenia no cóż życie na poziomie kosztuje....

Gość gość
fththfh

Gość gość
u mnie na randce tez sie okazalo z kim mialam do czynienia - z naciagaczem ale on tego problemu nie widzi, uwaza ze to ja jego pieniadze przebalowalam, pieniadze widzialam tylko a koncie, on je rozchulal, nic poza tym odeszlam od niego,ale on chce zebysmy byli razem, no bo kocha mnie nad zycie nie wyobraza sobie zeby moje miejsce zajela inna kobieta

Gość gość
pasozyt wybiera zywiciela" tylko u mnie tym PASOZYTEM JEST FACET !

Gość gość
gość pasozyt wybiera zywiciela" tylko u mnie tym PASOZYTEM JEST FACET ! x Dlatego też przy najbliższej okazji zmień ten stan rzeczy, nie możesz zakłócać równowagi w przyrodzie. :D:D::D znajdź swojego ŻYWICIELA