Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gosc9292

Pękające sedzące usta

Polecane posty

Gość gosc9292

Mam 21 lat. Pracuje od dwoch miesiecy na magazynie lekow. Od tego czasu dzieją się dziwne rzeczy z moim organizmem choc zawsze byłam okazem zdrowia. Na poczatku mialam problem ze lzawieniem oczu, minelo, oczy przyzwyczaily sie do warunkow. Potem bylo wszystko dobrze do czasu aż nie pojawily się dusznosci, oslabienie, to tez minelo. Pozniej podrazniony nos, po prostu skora w srodku zaczela mi pekac, co strasznie bolalo szczegolnie przy przeziebieniu, ktore mi sie wdalo spowodu oslabienia ogolnego stresu zwiazanego z praca i szkola. Ponadto zaczela mnie swedzic reka jakby uczelenie na nikiel ktore mi sie wdalo zpol roku temu od noszenia bizuterii. Teraz nic na niej nie nosze, ale to uczulenie mi wyskakuje co jakis czas i strasznie swedzi. Na twarzy wyskakuja mi blizny jakby mnie ktos nozem cial, malo widoczne ale pojawiaja sie i znikaja, ale najgorsze sa te pekajace swedzace usta na ktorych osadza sie jaka skorupa, z ktora zaden balsam ani krem nie daje sobie rady, ostatnio w pracy az mi sie rozkrwawila warga. W wekeend jak juz powoli wszystko sie zagoi trzeba znow isc do pracy i znow sie meczyc. Mysle o zmianie pracy. Znacie dobre spsosoby na te moje usta? Podobno miod regeneruje pekajace usta.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować