Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 lat i jestem rozwodnicą z 2 małych dzieci - różni ojcowie. Czy mam szanse

Polecane posty

Gość gość

na związek?

masz, ale szukaj wśród mężczyzn mających podobną sytuację - tzn. rozwodników z dziećmi, faceci którzy nie założyli jeszcze rodziny wolą kobiety bezdzietne, ale wyjątki oczywiście się zdarzają ;)

Gość gość
tak skarbie,ja o niczym innym nie marze jak tylko wychowywac obce bachory z wizja twojego ex na horyzoncie.powodzenia bo bedzie potrzebne.

Gość gość
oj chyba nie,gdyby dzieci jednego ojca były to może jeszcze... wątpie żeby jakiś facet chciał ,aby go w domu dwaj obcy tatusiowie na wizyty u pociech nachodzili.

Gość wladyslawa55
setny raz o to pytasz...juz ci mowila,masz sznse tylko u jakiegos desperaty...40 letniego pravika,rolnika...alkoholika...ewentulanie 50 letniego rozwodnika ktory juz nei chce meic dzieci. a ppowiedz chociaz jakie masz WYKSZTALCENIE,ZAWOD,CZY DBASZ O SOBIE....CZY SAMA SIE UTZYMUJESZ,Z CZEGO I CZY MIESZKASZ SAMA CZY PASOZYTUJESZ RODZICOW?? jak dobrze zarabiasz i masz swoje mieszkanie to nie jest zle...

Gość władek po 50e
jakie masz tzycki?

Gość władek po 50e
a ja się zastanawiam,czemu kobiety dają broszki i nie myślą o konsekwencjach? dopiero jak bachor w drodze albo już w realu to dopiero tragedia się zaczyna.

Gość wiolaaaa,opo000
my mamy myslec o konsekwencjach??? a co same se dziecko zrobilysmy??? fifty fifty...wina i baby i chlopa...gdzie jest powedziane ze bab musi byc matką polka i miec alimenty...??? a odddaj te dzieci ich ojcom. NA WYCHOWANIE ..(bo napewno sa ustaleni i zasądzeni)..i ZYJ PELNIĄ ZYCIA...(TYLKO ZASZYJ SOBIE PIPE)... BDW,CO POWIESZ TM DZIECiom -dlaczego maja innych tatusiow...dlaczego nie mieskaja z tobą? taka wiedzmą jestes czyt taką psuzczalska?

Gość gość
wiooola chyba miało być BY THE WAY

Gość gość
Mam wykształcenie podstawowe, nie mogłam skończyć zawodówki bo byłam w ciązy a potem się wyszłam za mąż a potem było drugie dziecko i rozwód.

Gość gość
"rozwodnica"???"wyszłam się za mąż"???Ty chyba nawet przedszkola nie skończyłaś, co tu o podstawówce mówić!:O