Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki ale inteligentny

Wiecie dlaczego nie mam szans na związek z kobietą?

Polecane posty

Gość Obrońca_Ucieśnionych
Heniuś z całym szacunkiem, ale dla mnie zachowujesz się jak j****y cwaniaczek, któremu życie jeszcze dobrze nie przetrzepało d**y - czego na marginesie z całego serca Ci życzę; a jeśli przejawem inteligencji u ludzi jest dla Ciebie zamieszkiwanie metropolii i korzystanie z życia jak to ująłeś to świadczy o tym, że z inteligencją niewiele masz wspólnego jesteś zwykły tępy buc z "warszafky", który nie postrzega dalej niż ponad swoją własną d**ę dalej już nie widzi nic - otóż błąd kolego inteligencja to bardzo złożone i poniekąd jednoznacznie niedefiniowalne pojęcie; no, ale już sam fakt, że dla kogoś priorytetem jest jedynie zabawa świadczy o tym, że ktoś taki ewidentnie zalicza grono bydła i całej tej szarej bezkształtnej masy ludzkiej podatnej na dowolne formowanie; nie zaś ludzi prawdziwie inteligentnych. Co do Szanownego Autora postu: Drogi Przyjacielu, internet jest zaiste ostatnim miejscem do wypłakiwania swoich żali - tu Cię nikt nie zrozumie, nie pocieszy i nie da gotowej recepty na rozwiązanie Twoich problemów - Tu w większości wszystkie te tępaki czekają na taką okazję, aby móc się na kimś takim jak Ty Szanowny Autorze dowartościować... Zatem nie ma co desperacko wypłakiwać na kafe - trzeba się ogarnąć i wziąć w garść! A wam tępe k***y z postów powyżej - c**j w gardziel ( Trywialność powyższego określenia użyta celowo cobyście dobitnie i w waszym języku zrozumieli o co mi chodzi ;) )

Gość gość
jesteś ciotą a nie mężczyzną. moja mama mawia,że bezrobocie jest dla frajerów,też tak sądzę;)