Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki ale inteligentny

Wiecie dlaczego nie mam szans na związek z kobietą?

Polecane posty

1.Nie jestem przystojny,wysoki.Nawet nie uważam siebie za przeciętnego faceta ale za brzydala. 2.Nie miałem i nie mam stałej pracy tylko umowa śmieciowa jako reporter lokalnej gazety przez co rodzice muszą spłacać mój kredyt studencki. 3.Jestem inteligentny.Zawsze lubiłem czytać każdą książkę jaka wpadła mi w ręce a kobiety takich facetów-czytaczy raczej nie lubią. 4.Mieszkam z rodzicami co też przekreśla mnie w oczach ewentualnej partnerki.

Gość gość
Glupoty gadasz. Mnie by zadna z tych cech nie przeszkadzala. Jeszcze kogos poznasz- glowa do gory:)

Gość gość
Fiku mikuu- wyobraz sobie, ze w naszym kraju jest to normalne. Wielu inteligentnych ludzi po studiach nie moze znalezc pracy.

Nie pracuje w swoim zawodzie bo ci którzy mogliby iść na emeryturę zajmują miejsca pracy.Jestem po filologii.

Jesteś taki inteligentny, że jedyną twoją perspektywą zatrudnienia jest czekanie aż ktoś przejdzie na emeryturę? Zaradność pełną gębą ;)

Gość mówią na mnie klapek
Szukaj jakiejś rozwódki one nie patrzą na wygląd faceta :)

Gość gość
problem tkwi jedynie w tobie i w tym jak siebie postrzegasz, jezeli siebie obrzucasz takim blotem to nie dziwie sie nikogo nie masz, Jak chcesz zeby cie ktos pokochal jak ty sam siebie nie lubisz. Jezeli twoim zyciowym priorytetem jest posiadanie dziewczyny to wspolczuje ci.

Ja siebie nie obrzucam błotem tylko piszę jak jest naprawdę. Po co siebie samego oszukiwać ?

Gość gość
Kobiety chcą przystojnych facetów żeby dzieci odziedziczyli urodę zrozum to wreszcie prawiku !

Gość gość
Po co tu siedzisz i sluchasz tych ludzi ktorzy utwierdzaja cie w przekonaniu? Lubisz jak toba poniewieraja, pastwia sie nad toba?

Gość gość
Wiesz ilu jest przystojniaków po zawodówkach którzy są dobrze ubrani,mają zawsze pieniądze po kilka tysi w portfelu i mają super laski więc dlaczego ty biedak po studiach mialbyś mieć kobietę ? odpowiedz sobie sam!

Gość gość
Jesteś brzydki i biedny dlatego tak jest miszczu!

Gość gość
nie sluchaj ich, ludzie zeby poczuc sie lepszymi doluja innego, wywyzszaja sie a tak naprawde nie koniecznie sa lepsi od ciebie. Taka juz zawisc ludzka. Wylacz te glupoty (forum kafe). Zajmij sie czyms lepszym a od jutra dalej wysylaj cv, lub idz gdzies. WEz ksiazke do reki i poczytaj cos co pozwoli ci sie odprezyc i nie mysl tyle nad swoim losem, ludzie maja gorzej.

Gość gość
Przespałeś najlepsze lata! na studiach kułeś zamiast imprezować i posuwać laski i gówno z tego masz! Szukaj baby z dzieckiem to twoje jedyne wyjście z tej sytuacji!

Gość gość
Klapek spadaj! Rozwódki wiedzą czego nie chcą,np.takich d*pków jak ty.A Ty "brzydalu'' na bank masz w sobie to coś,nic ma siłę.Twój intelekt liczy się bardziej niż wygląd.

Gość StaszicaStory
Jak byś był inteligentny to twoi rodzice by nie płacili ci za kredyt, Widzę że mylisz inteligencje z mądrością, bo czytanie książek zalicza się do cechy jaką jest mądrość, nie do inteligencji:) Jeśli uważasz że wygląd to jakaś przeszkoda, to bawi mnie to;) Kobiety nie lubią panów którzy się nad sobą użalają. Marysia:) Pozdrawiam

Gość IcemanF1
Sluchaj atrakcyjnosc nie jest wyborem ! Tobie pewnie tez podobaja sie atrakcyjne kobiety na brzydkie nie zwracasz uwagi myle sie? Prawda jest ze wyglad duzo ulatwia w zyciu.

Gość gość
Ja myślę ze to bzdury ze trzeba dobrze zarabiać żeby mieć dziewczynę. Trzeba być przystojniakiem

Gość Escobar997
Jak sie jest inteligentnym, to zasadniczo wystarczy miec tylko odrobine woli aby realizowac wszelkie swoje cele;D

Gość gość
No Marysia gratuluję.Taki komentarz na bank mu doda otuchy.Brzydal,czytaj dalej książki.Są ładne bibliotekarki.

Gość gość
Ja się pomyliłem. Skończyłem studia ale nie ma pracy bo nie ma znajomości. Teraz w wieku 31 lat wiem ze muszę skończyć studia które nie są zabawa. Dlatego idę na fizykoterapię

Gość gość
Odkąd pamiętam mój kumpel zawsze miał powodzenie u kobiet z powodu swojego typu urody (coś ala południowiec) skończył technikum samochodowe i założył warsztat samochodowy a teraz zatrudnia kilku pracowników tyle ma roboty,jeździ jakimś sportowym wozem,buduje dom na wsi i ma taką ładną kobietę że szczenka mi opadła jak z nią kiedyś w sobotę przyjechali do mnie w odwiedziny.

Gość gość
Jak ktoś ma smykałkę to fajnie. Ja będę musiał skończyć drogie i ciężkie studia żeby zarabiać 2300 na miesiąc

Gość gość
Ten temat to prowo jakiegoś atrakcyjnego faceta/dziewczyny który chce ośmieszyć brzydkich ludzi. Żaden inteligentny człowiek, nie określa się mianem inteligentnego na podstawie tego, że czyta książki.

".Jestem inteligentny.Zawsze lubiłem czytać każdą książkę jaka wpadła mi w ręce" Inteligentny, bo czyta byle co. Dobre. :D

To nie prowo.Chciałem to z siebie wyrzucić. Najgorsze jest to że moja kuzynka ma wesele za 2 tygodnie a ja nie mam z kim iść.

Gość gość
hej, takie małe pytanko: ma ktoś bloga na bloog.pl? Bo tak się zastanawiam gdzie założyć... http://bloog.pl/

Gość Heniuś
Inteligent? "reporter lokalnej gazety" - haha, magistrem fujary nie przedłużysz. Spotkałem wielu dziennikarzy i prawie samych du...ów a ani jednego inteligentnego. Piszecie co wam szef każe za marne grosze i nawet nie macie odwagi by zaprotestować, bo 20 innych "oczytanych" już czeka na wasze nędzne stołki. Wypociny dziennikarskiej ciury często roją się od błędów i nie mają nic wspólnego z obiektywizmem czy rzetelnością. Inteligentni ludzie mają wyj....e na takie posady, jadą do dużego miasta albo za granicę i zamiast czytać jakieś bzdury bawią się i korzystają z życia. Czy down będzie inteligentny jak przeczyta milion stron? Nie! Inteligencja to myślenie, elastyczność, obserwacja, analityka, zaradność, umiejętność odnalezienia się między ludźmi i na kompletnym zad..iu. Jesteś nikim a w dodatku masz nie wiadomo jakie mniemanie o sobie - zdziwiłbym się, jakbyś miał jakiś normalnych kolegów czy znajomych. Ja zaraz idę na obiad a potem mam 3 dni impry a ty się użalaj tutaj inteligencie, haha

Gość Cesarzova
A skąd jesteś? to może ja pójdę z Tobą na to wesele? ;)