Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

cechy "idealnej" partnerki

Polecane posty

Hej. Ponizej przedstawiam cechy, jakie dla mnie powinna posiadac "idealna" partnerka (poza wygladem, bo to oczywiste, ze musi sie podobac): -umiejetnosc gotowania w stopniu zaawansowanym, -zarobki min 3 tys zl netto, -wyksztalcenie wyzsze, -lojalnosc, -wyrozumialosc, -poczucie humoru, -przynajmniej jedno powazne hobby/pasja, -biegly angielski, -bycie oczytana i otwarta na swiat, -powinna lubic dzieci, -byc rodzinna, -powinna lubic psy, -osoba wierzaca, chrzescijanka, najlepiej katoliczka, -poglady prawicowe, -powinna lubic uprawiac sporty, -powinna lubic klimaty mysliwskie, zeglarskie, wedkarskie, -pracowita, -zaradna, -gospodarna, -robotna, -zaplacic za pol wesela i kosztow slubu.

Gość gość
nikogo to nie obchodzi zbrakowany bocie

Gość Ananas20
klimaty myśliwskie, żeglarskie i wędkarskie mnie rozwaliły :O

Gość gość
na ciebie nawet przeciętna nie spojrzy cieniasie, a co dopiero taka jaką opisałeś haha :D

To dosyc wazne, bo mam troche rogow w domu, a mam tez dostac takie wielkie rogi daniela od dziadka i chce je powiesic na scianie. Sam tez planuje za niedlugi czas zaczac polowac.

@gosc z 18:09: mam dziewczyne, choc niestety nie spelnia kilku z tych punktow. Opisalem "ideal":)

Gość gość
No i co z tego?

Gość wet sand wet skin
a to zabawne w sumie, bo spełniam wszystkie oprócz tego myśliwstwa :D

Gość wet sand wet skin
wiem wiem, oprócz tego mam masę wad, które mnie dyskwalifikują;)

W Twoim przypadku nie jestem pewny co do wyrozumialosci, gospodarnosci, robotnosci i gotowania w stopniu zaawansowanym.

Gość gość
Oj Macius wymagajacy jestes:)

Gość wet sand wet skin
hmm, a myslalam ze nie jestes pewny co do zupelnie innych wymogów?! z tą niewiarą w gotowanie I gospodarnosc (cokolwiek masz na mysli) to przegiąłeś :o

Gość Ananas20
Super zestawienie cech nieidealnej partnerki. Mi się podoba. Ale nie napisałeś nic o wychodzeniu z psem. Mam takie pytanie do Ciebie: co robisz jeśli pies na Ciebie czeka?

Gość gość
nedzny prawiku mentalny, znajdz sobie niewolnice- robota ze wschodu, najlepiej bialorusi, ukrainy. tam wiekszosc kobiet zyje w XIX w. i mysli tylko o tym, jakby tu sluzyc facetowi (no i jak go oskubac z kasy)

Gość IcemanF1
Maciek nie dziw ze nie masz kobiety ! Takie wymagania sa nierealne bo polowe z tych rzeczy kobiety nie potrafia :D Po drugie fajnie ze napisales to wszystko teraz widzisz jak kobiety reaguja i marudza , a same zapomnialy jakie to one absurdalne wymagania maja :D Dla mnie idealna partnerka: - nie palaca -nie pijaca i cpajaca -usmiechnieta -kontaktowa -wyrozumiala -otwarta Tyle niczego wiecej nie wymagam !

@Ananas20: ja jestem zwolennikiem wypuszczania psa luzem, wiec nie ma problemu "wychodzenia z psem". Jak pies na mnie czeka, to go poglaskam i dam mu kawalek kielbasy albo parowke wieprzowa.

Gość gość
to po chooj opisujesz ideał skoro już masz dziewczyne? :O odrazu widać, że jesteś cholernie niedojrzały i infantylny

Gość gość
"powinna lubic klimaty mysliwskie, zeglarskie, wedkarskie," buahahahahaha :D daj znać jak znajdziesz taką 🖐️

@iceman: od ponad roku zyje w dosyc szczesliwym zwiazku i za wyjatkiem umiejetnosci gotowania w stopniu zaawansowanym, pogladow prawicowych, lubienia klimatow mysliwskich i wiary w Boga - reszta warunkow jest spelniona. Napisalem tak ogolnie, zebym wam powiedziec, co lubie u kobiet:)

Gość gość
maciej nie ma zadnej dziewczyny,nabiera was :D jego dziewczyna to dmuchana lalka o imieniu natalka (w tej chwili lezy zlozona w kostke w szafie z powodu puszczenia na spawach) :D

Aha dodaje jeszcze jeden punkt: nie tylko powinna lubic psy, ale takze psy powinny lubic ja. Jak jakiejs kobiety nie lubia psy, to jest dla mnie z automatu podejrzana.

Gość gość
Ja bym chciał by była porządna... no i dlatego nie mogę znaleźć swojej połówki jabłka. Takich kobiet już nie ma :(

@gosc z 18:45: jest wiele kobiet, ktore zegluja i lubia klimaty zeglarskie. Z mysliwskimi jest trudniej, ale najwazniejsze, zeby tolerowala moje trofea mysliwskie w domu.

Gość gość
hehe. ja np umiem gotowac i to swietnie, babcia byla kucharka. ale nie gotuje prawie wcale, zeby moj domowy chwast sie nie przyzwyczail. on tez ma raczki, moze gotowac :D wy faceci chcielibyscie byc za cwani. ale czasy sie zmienily

Gość pani za dyszkę
Ja Cię nie pierdzielę, z domu bym taką kobitę mietłom wypędziła :-)