Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

cechy "idealnej" partnerki

Polecane posty

Gość kammmma
Długa lista. Nie spełnieniam wymagań.

Gość lawina absurdu
za wesele, to i tak wam rodzice zapłacą.

"Nie wydaje mnie sie" bylo do FM. @lawina absurdu: no tak, ale chodzi o to, zeby dala swoja czesc, bo zauwazylem, ze czesto sa z tym problemy jak patrze na zwiazki moich znajomych. @Kamila: przykro mnie.

Gość kammmma
Mnie też.

Gość kammmma
Ale tylko kilku nie spełnieniam.

Gość gość
debil

@Kamila, a ktorych nie spelniasz? @FM: ja nie neguje tego, ze wiesz jakie masz wymagania:) Napisalem tylko, ze sa one czesto irracjonalne i nierealne:) W przeciwienstwie do moich, ktore sa zwyczajne.

Gość agata n
cechy "idalenego" partnera Hej. Ponizej przedstawiam cechy, jakie dla mnie powinien posiadac "idealny" partner (poza wygladem, bo to oczywiste, ze musi sie podobac): -umiejetnosc gotowania w stopniu zaawansowanym, -zarobki min 3 tys zl netto, -wyksztalcenie wyzsze, -lojalnosc, -wyrozumialosc -poczucie humoru, -przynajmniej jedno powazne hobby/pasja, -biegly angielski, francuski, niemiecki i hiszpański -oczytany i otwarty na swiat, -powinien lubic dzieci, -byc rodziny, -powinien lubic psy, -osoba wierzaca, chrzescijanka, najlepiej katoliczk, -pracowity -powinien lubic klimaty plotkarske, moda, zakupy , -zaradny, -gospodarny, -robotny, - potrafiący naprawić np: cieknący zlew czy usterke w samochodzie - potrafiący zrobić remont w domu - dobry w łóżku dbający o zaspokojenie potrzeb swojej partnerki -zaplacic za pol wesela i kosztow slubu.pozdrawiam i zycze wszystkiego dobregolapka.gif

Gość gość
Maciusz chyba Cię całkowicie poj.... ało Deklarujesz się jako wierzący, szukasz katoliczki - ok, a jednocześnie wymagasz i to w pkt. 2 -"zarobki min 3 tys zl netto".

@agata n: za wyjatkiem 3 jezykow obok ang - wszystkie spelniam, za wyjatkiem instalacji elektrycznych i sanitarnych. @gosc: tak, a co w tym dziwnego i dlaczego zestawiasz to z moja wiara.

Gość gość
ja spełniam prawie wszystkie wymagania :)

Gość gość
i z weselem też się zgadzam! ale jakoś nie czuję się idealnie...

Gość gość
@gosc: tak, a co w tym dziwnego i dlaczego zestawiasz to z moja wiara. @ dzisiaj ksiądz na kazaniu mówił o małżeństwach, że ważne co dana osoba sobą wnosi, jakie wartości... a nie ile zarabia, czy ma mieszkanie, samochód itp. i jestem z kk żeby nie było wątpliwości

Gość gość
MAciek, ty masz wykształcenie wyższe??? sprawiasz wrażenie ociężałego intelektualnie. (i oczytany niby ... a co lubisz czytać?)

Gość gość
nie mam 3000 tysięcy na rękę tylko tego :)

Gość gość
co to jest 3 tys dla faceta......... nędza po prostu. No chyba ze facet ma 20 lat i jest rozwojowy

@gosc: nie napisalem, ze zarabiam 3 tys zl. @gosc: lubie czytac kryminaly, pisma i ksiazki branzowe, publicystyke, ciekawe biografie.

Gość gość
na żaglach pływam, na zawody chartów jeżdżę i wystawy, radzę sobie w życiu, na chleb mam także chyba mogę być z siebie dumna :) że jestem taka fajna!

Gość hfhfefjjsksk
ale nudny troll z ciebie... wez sobie pojedz na recznym bo ci sie nudzi. nikogo twoje wymagania nie obchodza jak ma ktokolwiek pokochac takiego d*pka co tylko swoje wymagania przedstawia? moze znajdziesz sobie taka glupia niewolnice ale zeby ci taka sluzyla to najpierw musisz sie wykazac, sprawic ze sie zakocha bez pamieci. a tu juz trudniej

Gość gość
to w jakiej branży jesteś? może one Cię tak blokują?

@gosc z 22:05: to ja mam w tym temacie inne podejscie niz ksiadz z Twojej parafii. Ps. mam swoje mieszkanie.