Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

cechy "idealnej" partnerki

Polecane posty

Gość gość
wypedz koltuna ze swojej glowy najpierw :P i biegnij misiowi kolacyjke zrobic :)

Gość pani za dyszkę
lepiej żyć z kołtunem niz z takim baranem jak autor wątku

@gosc z 19:01: tak sie sklada, ze posiadam umiejetnosc gotowania w stopniu zaawansowanym.

Gość gość
no widzisz, to swiedtnie sie sklada. twoja laska nie umie/nie lubi gotowac i ty mozesz ja zastapic. przeznaczenie! :D

No nie do konca, bo jak sie nie nauczy gotowac, to nie bedzie zaslubin:) Nie chodzi tylko o mnie, ale o przyszle dzieci. Kobieta, ktora nie potrafi gotowac, czyli takze nie potrafi ugotowac dzieciom, to lewus i slaby material na zone i matke:) Dlatego umiejetnosc gotowania wymienilem na pierwszym miejscu, nawet przed zarobkami:)

@Moorland: tak sobie napisalem, w koncu to forum internetowe, dzial uczuciowy. Jest wiele takich tematow tutaj, wiec postanowilem dorzucic cos od siebie;) Nie uwazam, zeby to byly jakies rzeczy wziete z kosmosu, za wyjatkiem 1-2 rzeczy to raczej zwyczajne cechy. @FM: nikogo nie szukam.

Gość gość
A SKAD WIESZ, ze ta twoja panna w ogole chce za ciebie wyjsc? :D moze jestes na przeczekanie, az pojawi sie cos fajnego?

Gość gość
Maćku a co Ty oferujesz ze swojej strony?

no w sumie cechy jak cechy, w końcu to ma być ideał... Mój ideał musi mieć motocykl i jeździć na nim, mieć długie włosy i chodzić w skórach ;) Gotowanie też mile widziane :D

Gość gość
Maciek, to powiedz jakie cechy powinien mieć idealny facet dla takiej idealnej wg. ciebie kobiety

Gość gościówka/
POwinna być oczytana... ciekawe w czym. mam jedną wątpliwość: dlaczego słowo >idealna< piszesz w cudzysłowie? CZy aby na pewno wiesz co oznacza pisanie w ten sposób???

Gość gościówka/
i czym się różni pracowita od robotnej??? :D

@gosc z 19:37: ale nie wiem jakie dana kobieta ma upodobania, bo te przeciez moga byc rozne. Nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie.

@gosciowka: oczytana w znaczeniu posiadac chocby ogolna wiedze na rozne tematy oraz po prostu lubic czytac ksiazki i umiec o nich rzeczowo porozmawiac. "Idealna" napisalem w cudzyslowiu, poniewaz idealow nie ma. W moim rozumieniu robotna dotyczy wykonywania obowiazkow domowych, a pracowita pracy zawodowej.

Gość gościówka/
aha no faktycznie ideałow nie ma ale pomarzyć można

Gość gość
brat blizniak fiku-z***a :D:D