Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

cechy "idealnej" partnerki

Polecane posty

nie no żartuje, niech bedzie kochana, ale też z pazurem, nie żadna cicha myszka. Powinna być wsparciem w cięzkich chwilach :) nie musi umieć gotwać czy coś, to są przyziemne sprawy :)

ja z toba pojde macius tylko najpierw namalujemy ci roznej srednicy kolka na czole ok? :)

Na razie tylko z wiatrowki:) Po Nowym Roku chce sie zapisac do kola lowieckiego i zostac mysliwym, jak moj dziadek i wujas. @czizas: ja jestem hunterem, a nie targetem.

Gość Lui...
Hmmm, może coś o sobie: - zarobki min. 10 tys./mc netto - wykształcenie wyższe, - lojalna, - uczciwa -pasja- podróże - zainteresowania- psychologia - biegle angielski, francuski, rosyjksi, włoski; średniozaawansowany niemiecki - otwara na świat, - kocham dzieci, - zaradna, - katoliczka - kocham zwięrzęta oprócz pajaków, - sport: bieganie, pływanie, wspinaczka gorska, - kiedys brałam udzieła w polowaniu więc na ambonie stałąm niejednokrotnie, - pracownita, - brałam udzieął w zawodach strzeleckich (wiatrówka) - uczynna, - uśmiechnięta i co z tego??? Skoro jestem sama:)

@Lars: cale zycie przed Toba🖐️ @czizas: jakbys byla mlodsza, to kto wie co by miedzy nami bylo.

Lui: moze musisz poprawic cos w wizualnosci? Albo masz jakas wade charakterologiczna, z ktorej nie zdajesz sobie sprawy.

Gość sasanka niebieska
@czizas: jakbys byla mlodsza, to kto wie co by miedzy nami bylo. xxxx :D:D

jakbys byla mlodsza, to kto wie co by miedzy nami bylo ---ja wiem macius, zakaz zblizania sie :)

Gość Lui...
Maciek B. jeżeli chodzi o wyglą, nie zamierzam niczego zmieniać, ponieważ w pełni akceptuję siebie taką jaką jestem. Mam 165 wzrostu i 55 k wagi. Z racji mojego zawodu jestem kobietą mega zadbaną, bardzo kobiecą (opinie facetów) ale staram się być naturalną. Wiadomo- nie wszystkim musze się podobać- kwestoia gustu, no ale też z niewszystkimi chcę być:) Ale zapewne faktycznie jest coś nie tak:) No cóż:)

Gość gość
nienawidzę myśliwych co strzelają do zwierzątek masz się czym chwalić słabizno intelektualna !

Gość gość
lui ile masz lat?

Ta Tu kazda ma min.10 tys netto!!!:-)

Gość Lui...
28

Gość Lui...
gosc 1- myśl co chcesz, Twoja wola. Możesz iwerzyć i nie wierzyć. Ale jak nie jesteś czegoś pewien na 100%, to nie oceniaj innych i nie wysnuwaj śmiesznych wniosków. Jeżeli ktoś pracuje, to może mieć. Poza tym autor sam zaczął od zarobków, więc to co napisałam, było tylko odpowiedzią. Tyle w temacie..

Gość gość
wszystko oprócz biegłego angielskiego, ale za to biegle rosyjski. Angielski jako tako na dogadanie sie starczy;)

Gość gość
jesteś jakimś niedorozwojem - to widać jak się czyta twoje teksty

@gosc z 14:21: pozdrawiam Ciebie i cala Twoja rodzine i zycze wam powodzenia.

@gosc z 14:21: za rosyjskim akurat nie przepadam, ale jesli spelniasz pozostale punkty, to jestem pod duzym wrazeniem;)

Gość Lui...
Nie wiem czy gość z 14:21 pisząc o niedorozwoju miał na mysli mnie, no ale być może tak jest- może i jestem niedorozwojem:), ale przynamniej takim, który coś w życiu osiągnął;)