Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znaleźliście męża?

Polecane posty

Gość gość
w 2006 kupilam skode octavie. zarejestrowalam sie na forum tego modelu i jakos tak wyszlo, ze spotkalam tam odpowiedniego faceta :)

Gość gość
fajnie

Gość gość
w grze internetowej, online ;)

Gość gość
ja gram w ogame może jakaś kobieta też gra ? :)

Gość gość
ja wlasnie na ogame go poznalam ;)

Gość gość
mąż żona sa jakby przez siłe wyższą nam preznaczone trudno podawac sytuacje i miejsca ile osób tyle historii moze to byc sklep metro autobus przychodnia szpital ulica kiosk za rogiem albo dobry znajomy twojej znajomej

Gość gość
Naprawde wierzycie w tę siłę wyższą?

Gość kotka mrauu
w necie, a jakże! na forum o zwierzakach, ja kociara-on koniarz :D

Gość abu-abu
Ewa, a gdzie byłaś jak Cię nie było, czy obowiązkowy wyjazd integracyjny zaliczałaś ?

Gość gość
Raczej: poznaliśmy się; w sanatorium w Kudowie

Gość gość
w internecie dużo osób znajduje

Gość Jakie to żałosne!
Na pielgrzymce w Częstochowie:D On mieszkał w Częstochowie, a ja pojechałam na wycieczkę.i w ten sposób zostalismy małżeństwem.Przeżylismy z sobą 44 lata.Niestety mąż już nie zyje.

Gość kotka mrauu
bo internet to miejsce jak każde inne, dobre do poznawania ludzi i czerpania informacji

Gość gość
znam kilka par które poznałyy sie w necie ale zadna z nich nie staneła na ślubnym kobiercu net ma to do siebie ze ludzie kłamią trudno to zweryfikowac zarówno kobietki jak i faceci w tym samym czasie pisza z kilkoma kilkunastoma osobami taki sklep z miłością wszystko na sprzedaz nie ma w tym magii i realizmu za grosz neta nie polecam nikomu

Gość niezła dżaga89
ja tam sie upieram przy necie,,kiedys były prywatki,dyskoteki,biura towarzyskie i matrymonialne a dzis jest internet,ja swojego poznałam na czacie i wierze ze kiedyś nasza znajmosc znajdzie finał w USC:)

Gość gość
W internecie ;-) 6 lat razem, 4 po slubie

Gość FAJNIE JEST
Moja wnuczka poznała swojego męża w internecie, od 2 lat są szczęśliwym małżeństwem.Znali się 10 lat, poznawali się wzajemnie, jezdzili do siebie, odwiedzali się co 2 tygodnie - odległość 250 km..Też byłam przeciwna takim poznawaniem się w necie.Na szczęście myliłam się.To mój nowy najfaniejszy wnusiu.

Gość cnotliwa pełna wiary
w Kosciele a konkretnie we wspólnocie Odnowa w Duchu Sw ,jesteśmy juz dwa lata po slubie ,mamy cudowna córeczkę Marysie oczywiscie na czesc Matki Bożej:)

Gość gość
Równiez przez internet, wymienialismy poglady na forum i tam wymieniamy juz 5 lat :) za miesiac nasz slub :)

Gość abu-abu
pamiętam, jakiś czas temu w TV wypowiadała się właścicielka biura matrymonialnego CZANDRA, nie wiem czy nadal istnieją ale co ciekawe, przychodziły do tego biura piękne kobiety, zadbane i zapracowane i oczywiście faceci pod krawatem, oglądali katalogi , wybierali się na podstawie fotografii i zostawiali w biurze gotówkę , otrzymywali dane i namiary , dochodziło do spotkań ale jak podkreślała właścicielka Czandry to za moment było szaleństwo, czyli wiele osób takie spotkania traktowało jako rozrywkę i dyscyplinę sportową, jedna kobieta w ciągu pół roku zaliczyła ponad 100 spotkań z facetami i nie wybrała żadnego , widocznie bardzo lubiła szarlotkę do kawy na koszt faceta

Gość smutnajestem
A ja nie poznałam jeszcze i chyba już nie poznam :( a w necie to same d*pki są...

Gość flirciara i to poważna
hehe no fakt,mozna sie w sumie w ten sposb najesc na koszt faceta i być najedzona na caly dzień,z tym kawę ,z tamtym obiad ,z kolejnym umowic sie na kolacje a faceci to dzentelmani wiec niech płacą:P a potem jakas wymówka i wio do chaty:P

Gość brzzózzka
Bogusia Siedlecka też poznała swojego partnera przez internet.

Gość byłem most butifull women
ja w abu zabi oni w chicago

Gość byłem most butifull women
domnie sami przyjeżdżają[dumna jak paw]

Gość gość
Męża poznałam na jednym z portali randkowych - obecnie jesteśmy 5 lat po ślubie i oboje cały czas zakochani w sobie:)

Gość gość
Męża poznałam na jednym z portali randkowych - obecnie jesteśmy 5 lat po ślubie i oboje cały czas zakochani w sobie:)

Gość abu-abu
a co, czy nie znacie koleżanek, które tak żyją ? Olivia do południa spotyka się z Michałem i kręgle grają w Galerii , Michał musi pomóc ojcu przy naprawie auta , więc Olivia ma już sponsora na obiad, akurat Leszek ma wolną godzinę , ale Leszek po południu musi odebrać córkę z przedszkola, więc Rafał, zapracowany wolny kawaler zaprosił Olivię na kino, kolację i spacer , a następnego dnia, gdy zadzwonił telefon to Olivia zapytała, jak się masz Rafał ? a głos w słuchawce, cześć , to ja Hubert, nie poznajesz mnie ?