Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można być biedniejszym ode mnie?

Polecane posty

Gość gość

zarabiam najniższa krajowa.. niestety perspektyw na nic lepszego nie mam. po oplaceniu pokoju, rachunków zostaje mi 200zł na życie miesięcznie. :o moge sobie pozwolic jedynie na zakup: pasty do zebow z lidla za 3zł litrowy żel pod prysznic który służy mi jako szampon. ok 4zł duży najtanszy krem - 3zł litrowy plyn do naczyn ktory sluzy mi tez do sprzatania - 2zł. oczywiscie nie kupuje tego w kazdym miesiacu tylko jak sie skonczy. do tego raz na jakis czas najtanszy proszek do prania. to wszystko. nawet podpasek nie kupuje, tylko sobie przepieram szmatki.. tak wiem żałosne :( niestety cala reszta ledwo mi starcza na jedzenie, choć jem niewiele. głuwnie gotuje wielkie gary zupy z ziemniakami i czesto jem np placki z maki i wody. :( dzisiaj zaszalałam bo jadłam naleśniki z truskawkami.

Gość gość
wynajmujesz pokoj za 1100zł?

Gość krystysia
skoro masz internet to na pewno mozna.

Gość gość
przeciez jak zarabia najnizsza krajowa, to to jest niewiele ponad 1000zl, gdzies Ty wyliczyl, ze za pokoj placi 1100? :D

Gość gość
a internet mozna miec za darmo w bibliotece uczelnianej. Ja kiedys czesto korzystalam. Baaaa, cale dnie potrafilam tam spedzac (w niedziele tez bylo otwarte).

Gość gość
musisz dorwać dodatkową fuchę na wieczory i łykendy, ja pracuję w 4 miejscach (lżejszych) a mój facet w 2 bardzo ciężkich, starcza tylko na wynajem i życie bez żebrania, np. na mieszkanie czy samochód odłożyć nie sposób, spróbuj jeszcze gdzieś się zatrudnić, nawet na czarno

Gość gwizdbiedy
można..nawet na kupno nowych majtek mnie nie stać,..cholera jasna,stare już dawno wyrzucone..z podartych i zniszczonych rajstop robię majtki i obcinam nogawki..albo wcale nie noszę nawet pod sukienką o tej porze roku..

Gość gość
*opłaty 😠

Gość gość
serio, zastanów się, czy to aby nie jest zbytnia rozrzutność :classic_cool:

Gość gość
moze sponsoring?

Gość zaradny_ja
podpasek poszukaj na śmietniku przepierzesz i będą jak nowe :)

Gość gość
ehhh... ujowe zarobki są w pl, tylko wyjechać za granicę

Gość blublublu
Moze zostan konsultantka,lub idz do pracy nad morzem z zakwaterowaniem.jakies inne prace sezonowe typu truskawki,albo opiekuj sie jakd dzieckiem kolezanki czy kogos tam...

Gość Skromny:-)
Witaj w klubie :-) :-) :-):-):-):-):)

Gość blublublu
A wez idz do urzedu pracy niech ci zlatwia prace za granica, alno jakies szkolenia platne na miejscu, popytaj sie jak mozna wspomoc studentow.

Gość znam się na tym
UWAGA, prowo i próba wycyganienia pieniądzy!

Gość gość
nie place za pokoj 900zł tylko 450 i taniej nie ma. musze kupic bilet miesieczny. doladowac telefon za 10zł i musze wykupic sobie leki. zostaje mi 200zł na zycie.