Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnanan

brak zaufania

Polecane posty

Gość smutnanan

Prawdopodobnie jestem w ciąży. jakiś czas temu straciłam pracę,oraz rozstałam się z chłopakiem,który będzie ojcem dziecka. Okazało się,ze szukał kogoś z desperacji i słowa które mówił do mnie,ze jestem jedyna wyjątkowa i inne wyrażanie uczyć,pisał do innych. Co jest najgorsze,były to te same słowo w słowo wyznania. Tzw "bajera" facetów Tak mnie to zabolało,oraz fakt ze wystarczyło powiedzieć mu to koniec. Zero odzewu,milczy. A ja jestem chyba w ciąży i nie mam pojęcia co mam robić,czy być z takim człowiekiem któremu nie ufam pod żadnym względem. Co ja mam zrobić,w domu nie ma miejsca jeszcze dla dziecka,ja bez pracy. Nie mieści mi się to w głowie :(

Gość gość
może zacznij od testu ciążowego i wizyty u lekarza

Gość smutnanan
za 6dni powinnam mieć miesiączkę ale mam takie przeczucie ,ze coś jest nie tak czuję to w kościach intuicja czy jak to nazwać pewnosci nie mam,zle mój organizm albo ja sama dziwnie reaguję

Gość gość
zrób test najpierw,a później się martw.... wszystko się zmienia, 'coś' jest,a później tego nie ma....

Gość gość
Nie martw się, nawet jeśli jesteś w ciąży. Jest coś takiego jak alimenty i dasz radę. Ja sama wychowuję w sumie od początku dziecko, teraz jest w wieku szkolnym i ma super świadectwo a wychowuje się bez wzorca męskiego :) Skąd jesteś?