Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa86

Szpital w woj dolnośląskim

Polecane posty

Gość szczęśliwa86

Szukam dobrego szpitala ginekologiczno-położniczego w woj. dolnośląskim. Najlepiej z okolic Świdnicy, Wałbrzycha itp. Wszyscy odradzają szpital w Dzierżoniowie i muszę znaleźć coś w pobliżu.

Gość gość
Nie chcesz rodzić we Wrocławiu?

Gość szczęśliwa86
a we Wrocławiu jaki szpital polecasz?

Gość gość
W marcu br rodziłam na Borowskiej i polecam.

Gość gość
ponoc w Trzebnicy jest ok

Gość szczęśliwa86
dzięki napewno poszperam i popatrzę na opinię innych. A ktoś może zna i poleca inne szpitale?

Gość gość
Też tak słyszałam, koleżanka rodziła i była zadowolona, problem w tym, że nie wiem czy dalej nie ma czy może już jest oddział ratowania noworodków czy jak to się tam nazywa i w sytuacji gdyby coś się działo dziecko jest wiezione do Wrocławia

Gość gość
Z tymi szpitalami jest tak, że jak wszystko skończy się szczęśliwie to kobieta jest zadowolona, gorzej gdy coś pójdzie nie tak.

Gość gość
Post z 22.14 - miałam na myśli Trzebnicę - sprawdź jak to jest teraz.

Gość gość
Oława, jeśli nie masz cc to polecam Wrocław Brochów, jak dla mnie opieka ok, tylko tragiczny przeplyw informacji, nas ratowali, wlasnie bylismy przewiezieni z Oławy tam, nie miałam wyboru i mąż nawet nie wiedział że jest już po (!) dowiedział się po 4h, a jak dzwonił i pytał co się ze mną dzieje, bo nie ma ze mną kontaktu, to usłyszał, że nikt nic nie wie, a jak pojechał to się dziecka naszukał (!) ale po tych 12h na sali pooperacyjnej jak dla mnie ok, i mój Maluszek był właśnie na innym oddziale wcześniaków no i ja nie byłam z mamami tylko na ginekologi pooperacyjnej i dla mnie to dobre rozwiązanie, bo bym się zdołowała widząc mamy z dziećmi w objęciach a ja do mojego tylko chodziłam i się na niego mogłam popatrzeć...

Gość gość
Ja miałam cc na Borowskiej i jestem zadowolona - pełen profesjonalizm zarówno lekarzy jak i położnych