Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetow sms

Polecane posty

Gość gość

piszecie z laska smsy ona wam wam pisze dlugiego smsa po czym chlopak odpisuje tylko na jedna rzecz najmniej wazna a do tej waznej wg nie nawiazuje nic na to kompletnie nie odp . dlaczego tak robicie ? czy to jest typowe zlewanie na to co laska napisla czy nie wiecie co odpisac i dlatego nic nie odpisujecie ???

Gość gość
???????

Gość vfghjkl
daj sobie spokój z facetami!

Gość gość
o co im chodzi skora tak robia ?

Gość fghxfg
przeczytałam to mamie i powiedziała że to jest typowe dla facetów o średnim ilorazie inteligencji - jej mąż a moj tatus nigdy nie słyszy o co go sie pytamy ale jesli rozmawiam z mama po cichu to usłyszy o czym - wiec wniosek taki ze problemów ze słuchem nie ma

Gość gość
ahh szkoda ze sie zaden facet nie wypowie, ci fececi sa beznadziejni ;/ ja sie czuje ze ktos mnei takim czyms olewa skoro nie reaguje na najwazniejsza rzecz jaka napisze ... i zazczynam watpic z kim ja jestem skoro mnie olewa

Gość gość
do faceta to trzeba po jednym zdaniu pisać / mówić. oni nie mają podzielnej uwagi

Gość gość
dobree hah

Gość gość
nigdy w zyciu maz mi nie odpisal na wszystko, gdy dostal dluzszego smsa. to nie jego wina,ale nie dal rady , nie zrozumial o co chodzi. Dlatego juz sie nauczylam : na kazdego smsa tylko po 1 pytaniu

Gość gość
ja zawsze pisze i nigdy nie dostaje odpowiedzi na to o co mi chodzi... nic nie skomentuje ani nic wie cdlatego mnie to zastanawia, bo wtedy czuje ze mnie olewa itp i jestem zla o to albo nie tyle zla jak z irytowana

Gość gość
czemu tak jest ?