Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no fajnie

Są jeszcze normalne dziewczyny?

Polecane posty

Gość no fajnie

Przez ostatni rok wszedlem w relacje z ok 20 kobietami. jedne poznane w realu inne na necie. problem polega na tym ze zadna sie nie nadaje do zwiazku, wszystki skrzywione psychicznie albo po prostu glupie. czy istnieje takie cos jak normalna dziewczyna? nie szukam idealow no ale cos by mogly soba reprezentowac...

Gość gość
Nie ma już normalnych dziewczyn, tak samo jak facetów

Gość gość
Autorze, Co według Ci Ebie oznaczla normalna?.?.? Bo dla mnue normalność to pojęcie względne

Gość gość
No właśnie, napisz dokładniej. Jaka dziewczyna to dziewczyna normalna?

Gość gość
Właśnie co oznacza wg Ciebie normalna ?

Gość gość
trudniej spotkać normalną dziewczynę niż faceta

Gość no fajnie
zastanawiam sie czy sa tez dziewczyny ktore mecza sie tak jak ja w poszukiwaniu bratniej duszy, polowki. a co znaczy dla mnie normalna? ze zdrowym podejsciem do zycia (nie fanatyczka albo desperatka) z jakims hobby a nie tylko kolezanki i zakupy, zeby cos miala w glowie, czasem ksiazke przeczytala, zeby byla zadbana, lubila ruch, zeby nie byla ksiezniczka ktora nic nie potrafi a ciagle robi fochy, zeby nie byla puszczalska ani cnotliwa. no po prostu normalna dziewczyna ktora potrafi tez dawac od siebie i dbac o zwiazek, myslec. mozna by tak wymieniac do rana. mam pecha czy wszystkie takie zajete? ;p

Gość klusiaaaa
sam jesteś skrzywdzony i za bardzo wybredny. sam jesteś nieidealny jeśli trafiasz na takie kobiety.

To co napisałeś to nie są jakieś wygórowane wymagania. Ja normalna nie jestem,ale znam wiele dziewczyn pasujących do Twojego opisu.

cóż, nie ma ludzi bez jakichś choć minimalnych odchyleń od twych ustalonych norm...czy ty sam je spełniasz? wydaje ci się, że tak ale pewnie tak nie jest

Gość gość
ja jestem normalna i bez faceta :D

Gość gość
są takie dziewczyny

Gość no fajnie
wiadomo ze nie jestem idealny ale nie sadze zebym byl bardzo wybredny. trafiam na rozne kobiety tylko ze od jednej skarajnosci typu piekna lecz pusta do inteligetna ale zapuszczona totalnie. wartosci ktore wymienilem spelniam naturalnie sam, inaczej glupio bylo by wymagac ich od innych. w takim razie co robia takie dziewczyny i gdzie je spotkac? tez pracuja cale dnie?

Gość gość
Czym jest dla Ciebie skrzywienie psychiczne?

Gość Tynka92
Mam ten sam problem co Ty :P . Ja z kolei chciałabym trafić na normalnego faceta ;)

Gość no fajnie
chcialbym poznac jakas normalna dziewczyne, ktora odda mi sie po pierwszym spotkaniu a nie, ze bedzie jakies fochy walic i udawac cnotke. czy istnieja jeszcze takie dziewczyny jak moja matka?

Gość gość
A ty moze jestes zakamuflowana lesba i w dodatku masz nadwage, brak piersi i niezdolnosc do powielania gatunku

Gość Tynka92
Masz racje , dzisiaj cnotek nie ma . :) życzę Ci powodzenia w poszukiwaniach , sama też muszę się porozgladac

Gość gość
tak o normalną dziewczyne z jakimis celami zyciowymi trudno

Gość Tynka92
Dzisiaj wszystkim w głowie tylko styl i moda. Bez perspektyw . Bez namysłu o przyszłości... Eh takie czasy . Mój były właśnie na takiego pustaka poleciał , która ma w głowie tylko alkohol , imprezy , a studia ? Aby szły ...

Gość gość
tynka ile ty masz lat 21? jak tak to jeszcze mloda jestes masz kupe czasu na facetow

g00:28 - z ta zakamuflowana lesba, to mam nadzieje :) dzisiejsi mezczyzni nawet w lozku nie potrafia sporostac zadaniu, a oprocz tego sami nie wiedza czego chca

Gość Tynka92
Tak, 21 . Bagaż doświadczeń za sobą i o jednego za dużo faceta :) . Ale wiem, że nie jest łatwo trafić na swojego . Też doskwiera mi samotność, ale nie w styl stopniu , ze mam ochotę pójść do łóżka, szukać kogos na sile , bądź ulegać jakiemuś pierwszemu lepszemu ... Po prostu czasem na prawdę brakuje kogos z kim można by było pogadać o "byle czym" tak po prostu , jeśli mnie rozumiesz . :)

Gość gość84
Nie wiem dlaczego tak się czepiacie autora. "No fajnie" w poście z 2013-06-30 22:51:55 bardzo ciekawie opisał swoje wymagania. W zasadzie to ja mam podobnie. Nie wymaga tutaj niczego dziwnego ani nadzwyczajnego.

Gość gość
ciężko trafić na normalną kobietę. Albo takie ze skrzywioną psychiką bo wcześniej d*pka wybrały, albo jakieś materialistki, albo puszczalskie masakra co się porobiło dzisiaj. Kiedyś kobiety miały coś w sobie.

pisanie przez neta to nie to samo co real, szkoda, że spotkałeś sie tylko z 1 bo inne mogły być fajniejsze na żywo :) Generalnie to lepiej szukać partnera w realu dużo jest fajnych lasek. Od razu masz wszystko "na talerzu" Ale mnie sie ostatnio te kulinarne podteksty trzymaja ;)

Gość gość84
Pewnie, ze lepiej, tylko od pewnego wieku (zasadniczo po studiach) jest dużo ciężej kogoś spotkać.

różnie to bywa nie ma reguł raczej. A jeszcze gwoli tematu - normal is boring :) tego sie trzeba trzymać, a nie być jakimś sztywniakiem.