Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie Zeberka

Dlaczego fajny facet nie moze znalesc dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
Kormel i lubi zeberka........ pewnie ma po nich niezla srake i przez to zadna go nie chce hhahhahahahaha

Gość Lubie Zeberka
kornel.kornelowski@onet.pl jakbys chciala uciekam spac czesc

Gość ZEUS22
i pierdzi bączki

Gość Lubie Zeberka
podszyw z mailem prawdziwy to korneliuszek.5cm@op.pl

Gość Moni.a
ja nie chciałam:D a co chętny na dorsze??

Gość Lubie Zeberka
ojej tamten mail ktory podalem to moj a ten z 5cm to podszyw Szkoda ze z normalnego tematu od razu smietnik

Gość Lubie Zeberka
bo dorszach mam wzdęcia, ale co tam pewnie ze tak :)

Gość Lubie Zeberka
zapomniałemnapisać ze nie mam zębów i jem tylko gerberki :( i pije bobofruty bananowe

Gość Lubie Zeberka - prawdziwy
monia nie pisz z podszywaczem ukradł mi nick :(

podam ci moj prawdziwy mail peknieta.guma@o2.pl napiszesz ?

Gość Moni.a
teraz to już każdy się pogubił:)

Gość Znawca21 wiekuu
Lubie Zeberka - prawdziwy to podszyw sprawdzilem IP plus uzywa polskich znakow Lubie Zeberka niebieski nick to autor watku

monia kocham cię :*

Gość Dokladnie Tak_
Lubie Zeberka - prawdziwy to jest podszyw, uzywa Polskich znakow(autor nie uzywal) - niebieski nick jest autora na 100%. Moze chcialas wiedziec Moni.a ale to latwo sie domyslec nawet po mailu; autor dal normalny a tamten o gumkach i dlugosci penisa

Gość Dokladnie Tak_
Nie ma za co W******ja mnie takie podszywy wiec lubie demaskowac od razu. Email kornel.kornelowski@onet.pl to autor. A tacy podszywacze jak tamten tylko psuja wszystko

hehehe co psują?? :) ale na szczęście ja zdążyłam się zaczernić:)

Gość Dokladnie Tak_
Atmosfere i w ogole wkurzaja. Autor tez zdarzyl zarezerwowac nick (sprawdzalem IP). Demaskuje tutaj ludzi:)

Gość gość
kobieta musi mieć poukładane w głowie by chcieć fajnego faceta. Większość ma siano pod kopułą a później te żale jacy to li faceci itp.

Gość gość
Odpowiedz jest prosta fajny facet dla kobiety to ten co: -r***a wszystko co sie rusza -jest rozrywkowy -ma poczucie humoru -jest pewny siebie -zaradny (mieszkanie ,praca , samochod) -wysoki, przystojny , dobrze zbudowany ------------------------------------------------------------------------------------------Jezeli nie spelniasz wyzej wymienionych cech to wybacz kobiety sie toba nie zainteresuja i nie powiedza ze jestes fajny tylko ciota :D Dzisiejsze kobiety maja za nic czlowieka jego charakter nie ma znaczenia gdy jest nieurodziwy !

Gość gość84
gość Odpowiedz jest prosta fajny facet dla kobiety to ten co: -r***a wszystko co sie rusza -jest rozrywkowy -ma poczucie humoru -jest pewny siebie -zaradny (mieszkanie ,praca , samochod) -wysoki, przystojny , dobrze zbudowany -------------------------------------------------------- ----------------------------------Jezeli nie spelniasz wyzej wymienionych cech to wybacz kobiety sie toba nie zainteresuja i nie powiedza ze jestes fajny tylko ciota smiech.gif Dzisiejsze kobiety maja za nic czlowieka jego charakter nie ma znaczenia gdy jest nieurodziwy ! A więc: -r***a wszystko co sie rusza ----> musi być przecież doświadczony co nie? -jest rozrywkowy -----> nudziarzy nikt nie lubi przecież. Rozrywki to najlepiej takie ogólnie uznane za najciekawsze. Niszowe zabawy są dobre dla nudziarzy. -ma poczucie humoru -----> tak, ale żeby było zrozumiałe dla kobiety i jej otoczenia. Jak ktoś ma bardziej specyficzne to j.w. -jest pewny siebie -----> cholera wie, co to tak naprawdę znaczy, ale wszyscy w kółko to powtarzają. -zaradny (mieszkanie ,praca , samochod) -----> nie inaczej. Z gołod*pcem to się można co najwyżej w gimnazjum spotykać. -wysoki, przystojny , dobrze zbudowany ------> min. 180, wygląd zgodny z aktualnie przyjętym kanonem piękności, do tego trzeba podnosić 100kg na klate, 150 w przysiadzie, przebiegać bez zadyszki pół-marakton i znać dobrze conajmniej jedną sztukę walki. No i oczywiście słynny i nieodzowny kaloryfer na brzuchu. A to wszytko wypadałoby osiągnąć jednocześnie pracując i zarabiając tyle, aby mieć wyżej wspomniane mieszkanie i samochód. ------------------------------------ Jezeli nie spelniasz wyzej wymienionych cech to wybacz kobiety sie toba nie zainteresuja i nie powiedza ze jestes fajny tylko ciota smiech.gif Dzisiejsze kobiety maja za nic czlowieka jego charakter nie ma znaczenia gdy jest nieurodziwy ! ------------------------------------ NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ

no prawie jak ja :D Fajne są rzeczy, tylko przesadzacie z tymi r****czami, to jest taki mit jak stonka za PRL

Gość gość
ja jestem ciekawa co wy sobą reprezentujecie:)