Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie Zeberka

Dlaczego fajny facet nie moze znalesc dziewczyny?

Polecane posty

Gość Lubie Zeberka

No dlaczego? Zaraz powiecie ze niski niee 184cm Zaraz powiecie ze brzydki nieee nie jestem brzydlo Zaraz powiecie ze biedny niee niejestem biedny Zaraz powiecie ze niewyksztalcony niee skonczylem dobre studia w Szkocji Zaraz powiecie ze charakter nieee mam nawet fajny Minusem jest to ze nie jestem materialista i nie lubie dyskotek ani imprez

Pokaż fotke, to powiemy czy nie jesteś brzydki, poza tym ciężko samemu ocenić jaki ma się charakter, może czymś odstraszasz dziewczyny...

Gość tjuhnbgdfvscxaz
ja tez nie lubie dysku i impez

Gość Elalala81
Jesli to co piszesz jest prawdą to naprawdę nierozumiem dlaczego nie możesz nikogo znaleźć. Szczerze mówiąc to naprawdę ciezko znaleźć wartościowych ludzi w tych czasach

Gość gość
może nieśmiały w kontaktach z dziewczynami? może arogancki? może przynudzasz na tematy o których te dziewczyny nie mają pojęcia? np nawijasz im o motoryzacji, sporcie a je to zwyczajnie nudzi. Może mówisz za dużo o sobie, przedstawiasz się w samych plusach zamiast pytać o wszystko je i to je wychwalać? może nie potrafisz słuchać? nie potrafisz się przyznawać do błędów, przepraszać? może masz dla nich za mało czasu? może udajesz przesadnie inteligenta? hmm? to też ważne

Gość jejku jej
to pewnie temu że żresz te żeberka

Gość Heniu
Lasek na pęczki ale dziewczyn takich do związków jak na lekarstwo - korzystaj z życia, baw się, poznawaj ludzi i tyle. Jak nikogo nie poznasz to się nie załamiesz chyba? Znam typa co właśnie trzeci raz się rozwodzi i jakoś nie jest specjalnie tym faktem załamany a wręcz przeciwnie.

Gość Lubie Zeberka
Jestem wysportowany i szczuply:) A zeberka lubie ale mam taka przemiane materii ze zjem ich 1000000 i dalej bede wazyl tyle samo. Watpie abym zanudzal, bo mam rozne ciekawe pasje. Arogancki nie jestem , moze troche niesmialy ale to tylko na poczatku. Lubie raczej spokoj, wkurza mnie jak duzo osob dookola i w weekend to w zyciu do centrum handlwoego nie pojde. Prawda jest taka, ze nie znam duzo osob bo studiowalem w Szkocji wiec mase kontaktow sie urwalo, do tego chodzilem do szkoly gdzie bylo duzo obcokrajowcow i wszyscy gdzies powyjezdzali.. NIeciekawie troche

Gość Lubie Zeberka
w Szkocji mialem dosyc duzo bo przez te pare lat studiowania troche poznalem osob. Teraz to nawet nie mam gdzie;/

Gość jejku jej
to może zapisz się na jakieś kursy czy cuś? zostań wolontariuszem wtedy łatwiej kogoś poznać, i przy okazji robi się coś ciekawego.

Gość Lubie Zeberka
Jakie kursy? Zaczynam prace nie za abrdzo bede mial czas na cos takiego(w pracy nie poznam nikogo)

Gość mala_miiiiiiiiiii
a skad jestees? ja mialam super wartosciowego chlopaka 1000km odemnie , rozstalismy sie ... i tera sie boje ze juz takiego nie znajde oby dwoje bylismy zdania ze nam bardzo dobrze ze soba, szczesliwi itp a jednak nie mogl mnie pokochac ; (

Gość jejku jej
i tylko praca- dom? pisałes żeś fajny no to musisz mieć jakieś zainteresowania ;)

Gość Moni.a
to gdzie zaczynasz tą pr?? w PL?

No to musisz sobie zadać pytanie: czy jednak znajdziesz czas, żeby gdzieś wyjść i dać sobie okazję na spotkanie tej jedynej, czy zanurzysz się w pracy i będziesz wieczory spędzać przy komputerze nic w swoim życiu nie zmieniając.

Gość Moni.a
i strasznie ciekawi mnie jakie masz te pasję....

Gość Lubie Zeberka
Mam duzo zainteresowan Niee, pracuje na pol etatu aktualnie. Mieszkam w Warszawie

Gość Lubie Zeberka
Pasje mam no sportowe niektore to takie ekstremalne troche. Pracuje w Polsce

Gość Moni.a
zainteresowań można mieć dużo ale pasji nie.... też mieszkam w wawce, od ur więc może łatwiej mi nawiązywać znajomości, ale tu głupi wypad na miasto to poznani ludzie

Gość gość
hmmm czemu uważacie że kobiet nie interesuje motoryzacja? bądź sport? jestem kobietą UWAGA nie babo chłopem ale szczupłą bardzo kobiecą kobietką :) mam motocykl sportowy, lubię boks. obecnie mój związek się zakończył, i wiecie co naprawdę teraz kogoś wartościowego poznać graniczy z cudem. Wiem co piszę mam 28 lat , takżę troszkę przeżyłam.

Gość wartościowa dziewczyna
a ja jestem mądra,dobra,nawet ładna kiedy zadbam o siebie,troskliwa,wrazliwa,wesoła,,empatyczna i też zdystansowana jesli chodzi o rzeczy materialne,więc dlaczego spotykałam w życiu samych palantów,,prostaków łajdaków i pijaków choc zawsze marzyłam o mężczyznie inteligentnym,pogodnym,wrazliwym,uczciwym,niekoniecznie bogatym ale kochajacym i opiekunczym?

Gość jakiego zeberka?
myslałam ze są tylko zeberki,o jakiego zeberka ci chodzi?

Gość Moni.a
gość hmmm czemu uważacie że kobiet nie interesuje motoryzacja? bądź sport? heheh dobry temat:D nie jeden by się zdziwił:D

Gość Lubie Zeberka
No widzisz to ja tez trafialem zawsze na nieciekawe dziewczyny. W sumie konczylo sie po paru dniach bo one owielbialy dyskoteki imprezy innych facetow i wszystko inne olewaly. No i oczywiscie byly zainteresowana kto gdzie i ile zarabia, ciagle gadanie o kasie

Gość Lubie Zeberka
Nie zdziwilbym sie Znalem taka ktora tylko na samochod patrzyla i wiedziala od razu ile jaki kosztuje:)

Gość gość
dokładnie Monia nie jeden by się zdziwił. a powiedz żeberko :) ile masz lat?

Gość Lubie Zeberka
23

Gość Moni.a
rany ja nie wiem z kim Ty się spotykałeś, ale ja jakoś nigdy nie interesowałam się ile facet zarabia(oczywiśćie interesowało mnie czy ma pr czy jest idiotą, )ale lubię wyjść n miasto, piękne moje i te małe zakątki które się poznaje.