Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentka2013

JAK SKOPIOWAĆ MATURE ???

Polecane posty

Gość agentka2013

Tzn świadectwo, jutro mam podpisywać umowę o pracę i musze mieć wiadomo ksero dowodu i świadectwa ukończenia szkoły średniej lub mature, tyle że ja mam tylko oryginał maturki bo reszta na uczelni. I teraz moje pytanie, czy moge normalnie skopiować mature czy jak ? POMOCY

Gość agentka2013
NO LUDZIKI POMÓŻCIE

Gość agentka2013
ejjjjjjjjjjjjjjj nooooooo

Gość agentka2013
proszęęęęęęęę

Gość agentka2013
same tepe strzały na kafe siedzą widze hehe jak zawsze

Gość gość
Nie wiesz jak skopiować? ctrl+c :D

Gość agentka2013
CZEMU POLACY SĄ TACY TĘPI HMMM

Gość gość
Ja p*****le, jak taki tepak zdal mature?

Gość gość
bo mają tępe matki

Gość agentka2013
a k***a normalnie, i ten tepak studiuje nawet. uwierzysz j****y anonimku haha

Gość gość
studiowanie kafeterii nie nazwałbym studiami

Gość gość
Jakas masakra, i taka kretynka co nie wie jak sie kopiuje dokumenty skonczy studia. Skad sie biora takie nieprzystosowane do zycia jednostki, to ja nie wiem. Jak nie potrzebujesz potwierdzenia z oryginalem zatwierdzonego notarialnie, to sobie mozesz nawet na domowej drukarce ze skanerem skopiowac, albo w punkcie ksero, a jak potrzebujesz potwierdzenia zgodnosci z oryginalem, to idziesz do notariusza, on ci tam kseruje i wbija pieczatke, 'potwierdzam zgodnosc z oryginalem', placisz i masz.

Gość agentka2013
Dzięki, właśnie zdałam sobie sprawę, że jestem kretynką i idiotką.

Gość agentka2013
nom studiowanie k***a c*peterii a nie kafeterii, jestem tu pierwszy raz od poł roku chyba, j****yidioto. nie chodziło mi o to że nie umiem sobie skserować k***a czegoś debile tylko czy do podpisania umowy o prace musze miec notarialny odpis matury czy normalnie kserować ją pajace p********e

Gość gość
To sie trzeba bylo pracodawcy pytac, czy chce zwykle ksero czy potwierdzone, skad mam wiedziec czego ktos bedzie od ciebie wymagac.

Gość agentka2013
jak ja wam ludzie współczuje hehe ja wchodze tu raz na kilka miesiecy a widze ludzi ktoych kojarze z 2010 roku ehhhh nie macie zycia czy ki c**j hahaha przej****e pewnoe same pryszczate mordy... i tylko zeby komus doj***c no typowe polaczki p********e przychlasty

Gość agentka2013
A WALCIE SIĘ PODSZYWY

Gość gość
k***a trudne j****a idiotko, jak nie potrafisz ogarnąć prostych rzeczy to po chój bierzesz się za pracę. Masz problem, to bierzesz zwykłe ksero i ksero z potwierdzeniem notarialnym. Ale k***a trudne, że trzeba pytać ludzi z kafeterii. Najmądrzejszych ludzi w internecie. Zastanów się zanim zadasz p******e pytanie.

Gość agentka2013
weź się p*****l pryszczaty pajacu, sorry zapomniałam że na kafe nie ma ludzi z min wykształceniem średnim. same zakompleksione niedoj****e prawiczki cioty i szmaty zapomniałam sorry k***a. a ty kretynie musisz miec bardzo smutne zycie ze ulge przynosi ci ublizanie komus w internecie heh ale pewnie w zyciu bys sie posral ze strachu nawet na widok takiej osoby jak ja. wyjdz kurwo z domu i zobacz ze istnieje cos poza internetami

Gość agentka2013
a za prae sie biore bo k***a nie chce byc takim zjebem jak ludzie z kafe, bez perspektyw i jesli moje pytanie jest takie dziwne na kafe to wez pisz do moderatorni zeby zmienili nazwe na forum dot. prawika i jego z*****ego zycia i inntch debili bez zycia

Gość gość
ja p*****le, pytasz się to ci odpowiadam kretynko niedorobiona. wchodzę na post pacze, że ubliżasz wszystkim to zniżyłem się do twojego prostackiego poziomu. idź se zajmij się swoim k******o z*****ym życiem. jak jesteś taka odważna to jebnij se w łeb.

Gość agentka2013
pacze hahaha to pacz dalej i k***a hahaha jaki down dobra za niski poziom jak dla mnie nara pryszczaty prawiczku wracam do swojego normalnego... nie wirtulanego świata heh ale ty nie wiesz co to jest hahaha "paczaj" dalej inteligencie

Gość agentka2013
łeb jak sklep szkoda że wszystkie półeczki puste złamasie hahahaha pacze hahahaha

Gość gość
tylko zjeb bez argumentów zwraca uwagę na literówki. jeśli skończyły ci się tematy z rzeczywiście s********j stąd bo nie mogę już czytać Twoich k******o niskich postów.

Gość agentka2013
sorki że się wtrące do dyskusji, ale pacze a patrze to nie literówka :D widzę że kafe nadal na niskim poziomie. A co do autorki to tak jeśli pracodawca powiedział że musisz mieć dopis matury to niestety ale muisz załatwic to notarialnie skoro dokumenty masz na uczelnii, jesli po prostu ksero no to NORMALNIE KSEROWAĆ