Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM nudziarą..

Polecane posty

Gość gość

Lubie książki.. Wszystkiego się boję.. Nie lubię gadać z ludzmi o d***e marynie .. nie lubię dzielić się z nimi przemysleniami.. Lubię robic na drutach.. Nie chodze na dyskoteki.. Jestem trochę sztywna - bo boję się bawić, boję się wyśmiania.. ogólnie to boję się ludzi..

Gość gość
idż do zakonu

Gość gość
nie mam powołania.

Gość Hoors
Nie każdy jest duszą towarzystwa. Masz swoje pasje, upodobania, żyj z nimi, tylko człowiek który przejmuje się innymi ludźmi może mówić o sobie że jest nudny. A w związku z czym C przeszkadza, że dla innych jesteś nudziarą?

Gość gość
Nie przeszkadza mi to.. Ale widzę, że ludzie tego nie rozumieją. ze bliski chcieliby, żebym robiła to co inni..

Gość Nie zmienię się
Róbta swoje, ja jestem dzikuską i wszyscy już się z tym pogodzili.

Gość gość
Ja też jestem nudziara i wiesz co Ci powiem? MAM W******E NA TO. Strach przed opinią innych ludzi jest jak choroba, trzeba się z tego wyleczyc czyt. Olac to. Żyj chocby dla samej siebie, wstan rano popatrz na wschodzące słonce słonce i podziękuj Bogu, za to że tak daleko już doszłas, że żyjesz, kochasz, myslisz, że jestes SOBĄ! Za wszystko. 'nudny' jest ktos, kto nie ma nic ciekawego do powiedzenia, kto podąża za innymi, by wtopic się w tłum, a ty masz ciekawą osobowosc. SMAAAAJL!

Gość gość
a powiedz coś fajnego

Gość gość
To kiepsko.