Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seria książek "Martynka" - mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

dla dziewczynki w jakim wieku są one kierowane? Czy czterolatka już się zainteresuje, czy poruszane są tam raczej problemy dzieci szkolnych? Są to raczej książki ciekawe, na poziomie, czy takie "różowe nic"? Dziękuję z góry za pomoc!

Gość gość
Te książeczki teraz na zakończenie roku szkolnego dostały dziewczynki z klasy mojego syna 9 -latki .

Gość gość
ale z ciekawości weszłam na stronę książeczki i są dedykowane dla 3-6 latków już .

Gość gość
Mojej corce zaczelam czytac gdy miala jakies 5 lat. Nie wiem czy czterolatke zainteresuja, zalezy co lubi. Sa to troche dlugie opowiadania, ciekawe no ale dlugie. W zamian maja sliczne ilustracje.

Gość gość
Sa napewno na wyzszym poziomie niz ten caly popularny szmelc typu Barbie czy Monster High. Opisuja przygody Martynki w ciekawy sposob, wkrada sie tam troche fikcji, czasem dzieci przenosza sie do jakiejs innej rzeczywistosci, czasem piesek zagada ludzkim glosem. Martynka ma rozne przygody czy to na wsi czy w miescie czy gdZies tam. Fajne sa.

Gość gość
no to mysle ze dla 4 latki sprobuje na poczatek Martynka i wróbelek - tematyka wydaje misie ok dla takiej dziewczynki. Dziękuję. Tylko trochę za dużo różu. jak zwykle :(

Gość gość
mojeje czytalam jak maila 2 latka. Teraz ma 4 i ciagle ja interesuje. Mysle, ze to ksiazczeki dla dziewcyznek w roznym wieku. NO i sliczne ilustracje, z malym dziekcime mozna pokazywac i opowiadac, co jets na rysunkach

Gość gość
Moja córka dostała niedawno na urodziny książkę "Martynka Twoja Przyjaciółka". To jest seria 14 opowiadań, przepięknie wydana. Na All można kupic juz za 4 dychy z przesyłką.