Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jumamaju

jak dieta najlepsza ?

Polecane posty

Gość jumamaju

Przez ostatnie 4 miesiace schudlam 10 kg ale teraz zostal mi juz tylko 1 miesiac do wyjazdu na wakacje a chcialabym zrzucic jeszcze jakies 5 kg chociaz. Poleccie mi prosze jakas skuteczna diete, bo moim sposobem odchudzania, nie dam rady tyle sie pozbyc w ciagu miesiaca. Wyjezdzam 30 lipca wiec mam rowno miesiac.

Gość gość
a zalezy gdzie masz najwiecej odłozone, ja na brzuchu i dlatego zaczynam jutro sb

Gość jumamaju
brzuch (trzy ciaze) i nogi to moja zmora, a co to sb, dieta plaz poludniowych ?

Gość Olcia Dubicka
Te ostatnie kilogramy są najgorsze zawsze najgorzej się ich pozbyć. Diety Ci nie polecę bo jak dla mnie one nie były wystarczająco skuteczne ale napiszę Ci jak ja sobie poradziłam :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość Karolcia 123
Jak dla mnie to dieta od dietetyka jest najlepsza. Dzięki niej

Gość Karolcia 123
Jak dla mnie to dieta od dietetyka jest najlepsza. Dzięki niej udało mi się pozbyć już pięciu kilogramów, a odchudzam się ze sześć tygodni. Do tego systematycznie chodzę na basen i na siłownię. To mi pomaga. Ale ostatnio zastanawiałam się tez nad kupnem takich tabletek na odchudzanie www.nutrina.pl/26,acai-berry-select.html , by przyspieszyć chudnięcie. Tylko nie wiem, czy to dobry pomysł. Może mi podpowiecie?

Gość gość
Tak sb to plaz poldniowych

Gość P.W.
Polecam suplementy Tiens. Suplement hamujący przyswajanie węglowodanów - Carb Blocker; Capsilite - wspomagający spalanie kalorii; Chitosan - wspomagający wiązanie cząsteczek tłuszczu. Dodatkowo zapraszamy do uczestnictwa w Programie Zdrowy Styl Życia (odchudzanie) oraz w Programie Oczyszczania Organizmu (wskazany przez odchudzaniem). http://tiens.shoper.pl/ tiens.programy@interia.pl