Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomorzanka33

czy miałyście problemy z zajściem w drugą ciążę??

Polecane posty

Gość pomorzanka33
ja też nie zawsze pilnowałam, ale w ostatnim cyklu chyba się rozminęliśmy z owulacją, znowu 5 tygodni czekania, wrrr

Gość gość
U nas z pierwszą ciążą też problemu nie było, za to o drugie dziecko staraliśmy się 7 lat.

Gość pomorzanka33
7 lat?? ale leczyliście się?

Gość masaahiki
Malinka78 ja mam corcie dokładnie w tym samym wieku-5lat i to już najwyższa pora na rodzeństwo, tymbardziej że dużo naszych znajomych ma dwójkę a córka ciągle się dopytuje kiedy ja urodze dzidziusia i jest mi przykro wtedy:-(

Gość Malinka78
Masahiki, pomomorzanka a robilyscie jakues badania? Albo wasi mezowie? Ja zlapalsm cisnienie bo mam 35 lat wiec to czas nsjwyzszy na drugie dziecko. Jak sie kyorejs uda yo id razu meldujcie. Js testuje za tydxien a wy?

Gość pomorzanka33
ja 3 miesiące temu dostałam kolejnego okresu po 17 dniach, wiec poszłam do gina na badanie, w tym usg i tyle wiem, że nie mam torbieli ani innych widocznych problemów. Faktem jest, że się szczególnie nie przykładałam, bo nie miałam ciśnienia, że ta ciąża ma być zaraz-teraz, ale skoro statystyki mówią, że ponad 80% par zajdzie po roku w ciążę, to po 8 cyklach się zaczynam niepokoić. mam właśnie okres, więc muszę jeszcze z 30 dni poczekać na testy :(

Gość masaahiki
Ja jeszcze nie robiłam jakiś poważniejszych badań, ale już ustaliliśmy z mężem że jak po wakacjach nie będę w ciąży to ja się badam szczegółowo i on. Następny test mogę zrobić 12.07, oczywiście dam znać co wyjdzie, ale myślę że będzie negatywny jak zawsze..

Gość skoda fabia
OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Można tu również prowadzić kalendarz ciąży. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=e29f73b02184f17414f32d2ece6451af170a19b2

Gość Malinka78
Ja tez dam znac ale raczej nie wierze juz w 2 kreski. Musze popracowac nad seoim nastawieniem. Msm nadzieje, ze ktores sie w koncu uda i prZelamie zla passe na tym forum. Ja to w ogold marzylam o 3 dxieci;)

Gość masaahiki
No i oczywiście znowu czar prysnął - jedna kreska, wiedziałam ;( Jestem na maksa zdołowana ;(

Gość pomorzanka33
jeżeli usg nie wykazało nic nieprawidłowego, to co może mi zalecić lekarz? jakieś hormony? czy wstępnie można się przebadać na NFZ?