Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biały śluz z grudkami

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, mam wielki problem i mam nadzieke ze otrzymam w miare normalne odpowiedzi. Od 3 miesiecy zaczelam wspolzyc ze swoim chlopakiem. Zdarzyly sie moze z 3 razy uprawiac seks bez prezerwatywy. Jestem osoba z bardzo wybujala wyobraźnia i na dodatek z okrojona wiedza jezeli chodzi o zaplodnienie. Chlopak zapewnia mnie ze nie bylo wytrysku a w sluzie ktory pojawia sie u niego przed orgazmem nie zawiera plemnikow. Mimo wszystko caly czas mam watpliwosci. Na dodatek pojawil sie u mnie bialy lepki sluz z grudkami. Czytam wiele odpowiedzo na podobne pytania natomiast opinie sa podzielone. Na prawde nie wiem co robic. Myslicie ze mimo zapewnien chlopaka moglo dojsc do zaplodnienia? Bardzo sie stresuje wiec prosze o normalne odpowoedzi ktore pomoglyby mi sie jakos uspokoic badz po prostu uswiadomic co sie dzieje.

Gość gość
Bialy sluz z grudkami swiadczy o infekcji. Jesli uwazasz ze moglas zajsc w ciaze to jak najszybciej idz do ginekologa bo infekcja w ciazy moze bc bardzo niebezpieczna!!!

Gość do autorki!!!!
biały lepki śluz z grudkami ( twarożkowaty)=grzybica pochwy

Gość gość
do ginekologa idź dziewucho to może być grzybica albo jeszcze co gorszego masz pieczenie i swędzenie??? jeśli tak to bez antybiotyku się nie obejdzie kierunek-GIN ;)

Gość gość
100% racji idz do ginekologa da ci zapewne masc i tabletki dopochwowe i bedzie po sprawie ;) pamietaj tez ze zajsc w ciaze nie jest tak latwo jak mowia ;)