Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego objawem moze byc biały śluz z grudkami

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, mam wielki problem i mam nadzieke ze otrzymam w miare normalne odpowiedzi. Od 3 miesiecy zaczelam wspolzyc ze swoim chlopakiem. Zdarzyly sie moze z 3 razy uprawiac seks bez prezerwatywy. Jestem osoba z bardzo wybujala wyobraźnia i na dodatek z okrojona wiedza jezeli chodzi o zaplodnienie. Chlopak zapewnia mnie ze nie bylo wytrysku a w sluzie ktory pojawia sie u niego przed orgazmem nie zawiera plemnikow. Mimo wszystko caly czas mam watpliwosci. Na dodatek pojawil sie u mnie bialy lepki sluz z grudkami. Czytam wiele odpowiedzo na podobne pytania natomiast opinie sa podzielone. Na prawde nie wiem co robic. Myslicie ze mimo zapewnien chlopaka moglo dojsc do zaplodnienia? Bardzo sie stresuje wiec prosze o normalne odpowoedzi ktore pomoglyby mi sie jakos uspokoic badz po prostu uswiadomic co sie dzieje.

Oczywiście, że są plemniki w sluzie jak to ujelas przed wtryskiem. A białe serkowate grudki to grzybica .

A skoro rozpoczelas współżycie to powinnas coś zrobić z ta skromną wiedzą by potem nie płakać. Internet to ogromne źródło wiedzy i jest mnóstwo rzeczowych artykułów na ten temat.

Gość gość
zgadzam się z opinią powyżej, idź do ginekologa!

Gość gość
czy to coś groźnego ta grzybica ?

Gość gość
to grzybica. musisz iśc do lekarz samo nie przejdzie.

Jest dość uciążliwa i bez ginekologa się nie obejdzie i chłopak też do leczenia. Najpierw lekarz bo nikt ci nie napisze co ci jest na100%.

Gość gość
1. W wydzelinie poprzedzającej wytrysk są plemniki. 2. Biały śluz z grudkami, który opisujesz to drożdżyca pochwy potocznie zwana grzybicą. Idź do ginekologa przepisze Ci tabletki dopochwowe i po 4dniach wszystko powinno być ok. Dobrze byłoby aby lekarz przepisał też tabletki doustne dla Twojego chłopaka aby nie dochodziło do dalszych infekcji. 3. Grzybica pochwy nie jest groźna ale bardzo łatwo się nią zarazić. Dlatego tak ważne jest odpowiednie leczenie u obu partnerów.

Gość gość
te serkowate grudki to właśnie są kiedy wsadzam palca do pochwy nie na majtkach to grzybica ??? a jakie będą objawy u partnera?

Gość gość
Autorko to moze zaloz znowu kolejny taki sam temat skoro liczysz na inna odpowiedz? Bialy sluz z grudkami to nie objaw ciazy ale SYFA ktorego masz i ty i twoj partner teraz, jak sie oboje porzadnie nie wyleczycie to bedziecie si zarazac bez przerwy.

Gość gość
zapewne masz jakąs drobna infekcję wiec radze iśc do ginekologa. A co do preejakulatu - tego sluzu jak to ujęłaś to moga być w nim plemniki. Ja tak wpadłam z ciąża po 3 latach stosunku przerywanego