Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spór o test ciążowy - zdjęcie

Polecane posty

Gość gość

Pokłóciłam się z mężem o test :(:(:(. On twierdzi, że to ciaza i robi mi nadzieje bez sensu zupelnie, nie rozumiem tego :(:(. kolezanka mi powiedziala, ze musza byc dwie mocne kreski, na opakowaniu sa dwie kreski, wiec to co widac sie nie liczy, a ten sie upiera, ryczec mi sie chce. wysylam wam zdjecie i przeczytam wasze odpowiedzi, moze przestanie mnie meczyc:(:(:(:( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/552d1c2ee5577981.html

Gość gość
ciąża !!! zrób za dwa dni dla pewności albo hcg z krwi

Gość okryta kocem
Po jakim czasie pojawiła się druga kreska?

Gość eeeevix
wczesna ciaza slonko! gratulacje:*

Gość okryta kocem
Nie muszą być ani grube ani mocne te kreski. U Ciebie ewidentnie druga kreska jest. Zależy jeszcze po jakim czasie się pojawiła.

Gość gość
mąż ma rację, u mnie był cień cienia na teście a teraz mam synka który ma 5 mcy :) właśnie wystarczy ledwo widoczna kreska aby potwierdzić ciąże, koleżanka głupoty gada. najlepiej idź jutro na test z krwi, ale przedtem niech mąż się z Tobą założy, żeby miał jeszcze większą radość. A tak na marginesie gratuluje :)

Gość gość
ciaza widac slabo 2 kreske, zrob jutro badz za 2 dni z porannego moczu, mozna juz gratulowac ;)

Gość gość
nie wiem dokladnie po ilu minutach, na oko jakies 3, moze 4, kurcze nie wiem, powinnam liczyc:(:(?

Gość gość
Ja też miałam taką bladą kreskę teraz jestem w 26 tc. Nawet najbledsza kreska informuje o tym, że w moczu jest hormon hcg. No chyba, że druga kreska wyszła po czasie...

Gość gość
Jak dla mnie to ciąża :)

Gość gość
ciaza:)

Gość okryta kocem
No to gratulacje :)

Gość gość
no pewnie, że to ciąźa! ja też mialam taką slabiutką kreskę... a teraz to już 32 tydzień :) gratuluję!!

Gość gość
Nie no jeśli nie po czasie dłuższym niż 5-10min, jeśli była w miarę od początku to gratulacje i życzę zdrowej rozwijającej się ciąży :) ja robiłam na potwierdzenie wieczorem i nie była bledsza, więc możesz zrobić wieczorem albo jutro rano. Za kilka dni już będzie mocna :)

Gość gość
Moim zdaniem ciążą. Mój test wyglądał tak samo dzisiaj Zuzia ma 2, 5 roku

Gość gość
az sie poryczałam. a nawet, jesli ja sie myle i tych minut bylo 5? naprawde nie liczylam, nie wiem, czy to bylo po czasie

Gość gość
rzadko się zdarza żeby po czasie wyszła druga kreska, czasem tylko się słyszy o takich przypadkach. Nie płacz i nie denerwuj się tylko się ciesz:)

Gość gość
Jak nic ciąża. Zrób test za dwa trzy dni z rana na czczo, w tedy poziom hcg jest najwyższy, kreska na pewno będzie intensywniejsza :) Gratulacje

Gość gość
idź jutro rano na test z krwi, będzie 100% pewności, ale i tak jak dla mnie to 100%, ale ja np testu z moczu nie zachowałam a z krwi jak najbardziej :)

Gość okryta kocem
Spokojnie kochana, może minąć nawet 5 minut :)

Gość gość
nie śmiejcie się z mojego pytania, ale wy tak na powaznie? bo to dla mnie naprawde teraz wazne..

Gość gość
Mój test był taki sam, powtórzyłam poo 3 dniach kreska druga była jak się patrzy :), teraz jestem w 16 tc :). GRATULACJE dla MAMUŚKI :)

Gość gość
POWAŻNIE :):):) CIESZ SIĘ :)

Gość gość
jezu, teraz to dopiero ryczę :):). maz przyszedl i mowi: i co, juz wahania nastrojow masz, nie mowilem? :)

To może być ciąża, jeżeli test wykrył to w zalecanym czasie a nie później. Proponuję zrobić test z krwi :) Nie ma co się kłócić tylko trzeba sprawdzić, które z Was ma rację ;))

a u mnie w poprzedniej ciazy kreska pojawila sie po czasie :) i ciaza byla :P powtorz test dla pewnosci ale jak dla mnie mozesz uwazac sie za mamusie :)

Gość jestes w ciazy gratulacje
ja zrobilam trzy testy dwa byly negatywne, jeden mial taka kreske jak twoj,a rano po calej nocy na tamtych dwoch pojawila sie tez druga jasna kreseczna...gin, nie potwierdzil ciazy, wyslala na badania hcg i rodze za tydzien ;-)) takze kreseczka jest prawie niewidoczna bo to bardzo wczesna ciaza, ktorej nawet usg nie wykaze....badanie stezenia hcg we krwi zrob i nie prawda,ze po czasie wynik sie nie liczy, ja tez tak mialam na ulotce a po calej nocy pojawila sie jasna kreseczka druga testow zrobilismy z mezem podczas trwania zwiazku bardzo duzoooo i uwierzcie mi nawet po czasie druga kreseczka nie byla NAWET MINIMALNIE widoczna !! wiec to ciaza

Gość gość
gratulacje mamuśka !!! zdrówka dla Ciebie i dziecka :) :) :)

Gość gość
jejuuuuu, dziekuje Wam bardzo!!!!!!!!!! chyba jestem w ciazy:):):)

Gość gość
ja wyraźnie widze tą drugą kreseczke więc jeszcze raz gratuluje !!! :) :) :)