Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani jeżowa

ODCHUDZANIE Dieta i po diecie

Polecane posty

Gość pani jeżowa

Witam wszystkich i zachęcam do dzielenia się swoimi dietowymi doświadczeniami. Możemy tu rozmawiać o różnych dietach odchudzających jakie stosowaliśmy i stosujemy, o swoich sukcesach, spróbujmy pomóc sobie nawzajem i wymienić radami. Jak się mądrze odchudzić i jak utrzymać efekt? Zapraszam na forum :)

Gość Blekitnieba
Witam! Ja jestem na diecie od miesiaca, schudlam prawie 6kg. Ostatnio niezle przegielam przez weekend,ale od dzisiaj znow jestem na diecie 1000kcal.

Gość pani jeżowa
błękitnieba witaj, ooo świetny wynik, nie poddawaj się, napisz coś więcej o sobie, z jakiej wagi startowałaś i ile byś chciała osiągnąć :) ja mam za sobą 7,5 kg od końca kwietnia :) start z wagi 72kg.... najpierw na diecie 1000 kcal zgubiłam ok 4 kg potem stablizowałam wagę i teraz jestem po norweskiej na której zgubiłam również okolo 4 kg wazę obecnie 64,5 kg ale chcialabym dobić do 62-60 kg

Gość gość
A na kakej diecie scchudlas juz

Gość Blekitnieba
Ja tez bylam na diecie 1000kcal. Mam 176cm wzr startowalam z waga 66kg.Obecnie waze(ostatnie wazenie w sobote)60kg ale przez weekend poszalalam :/ niestety

Gość gość
tylko nie stosujcie dukana, ja trafiłam po nim do szpitala :) zapraszam na swój blog, co prawda to początek, ale po co mam pisać 2 razy to samo? paulinasieodchudza.blog.pl/

Gość pani jeżowa
paulina, zaglądam właśnie na twój blog :) na pewno nie zastosuję dukana wogóle mnie ta dieta nie kusi :)

Gość pani jeżowa
paulina.....poczytałam bloga.. kochana.... to jest twoim zdaniem odchudzanie?? parówki, herbatniki i lody? pół pizzy? :( przecież to śmieci, dziewczyno, a gdzie warzywa? owoce? nie jestem jakimś guru dietowym ale na pierwszy rzut oka widać ze wogóle nie bierzesz pod uwagę co w siebie wrzucasz... sama jestem mamą i obyś nie karmiła swojego dziecka tak jak siebie bo doprowadzisz go do podobnej wagi... :(

Hej. Pani jeżowa może tu będzie ciekawiej..bo tam były nudy.jutro norweska pierwszy dzień poraz 3. powiem wam że za pierwszym razem jak stosowałAm tą norweską po pierwszym dniu miałam 2kg mniej ale oczywiście naszła mnie ochota na kebaba,tak jak mówiłam ale wrócił 1kg..trzeba po prostu jeść stabilnie i nie jeść dużo od razu...co tam u was dziewczynki? Chwalcie się ;) Pozdrawiam.

Gość katarinka 123
Święte słowa: „jeść stabilnie i nie jeść dużo od razu... „ Ja sama odchudzam się od ładnych kilkunastu tygodniu i dzięki tej zasadzie pozbyłam się już pięciu kilo. Ale teraz mam w planie kupić sobie suplement na odchudzanie – dokładnie taki http://nutrina.pl/30,african-mango.html - i zacząć ćwiczyć. Nawet wczoraj wykupiłam sobie karnet do klubu fitness na zajęcia odchudzające.