Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dzis jedliscie?

Polecane posty

Gość gość

ciekawi mnie co ludzie jedza. napiszcie co dzis jedliscie i czy tyjecie czy chudniecie i jaka jest wasza aktywnosc fizyczna. ja dzisiaj zjadlam: 2 kanapki z szynka ogorkiem i pomidorem. salatka jarzynowa ok 4 łyzki. 2 ziemniaczki z 3 łyżkami młodej kapustki, duszona pierś z kurczaka z warzywami. kanapka nakrywana z wedlina salata ogorkiem i cebula 2 pomidory z cebula pilam herbate bez cukru i 1 szklanke soku z jablek. X caly dzien jestem najedzona, aczkolwiek nie przejedzona. praca umiarkowanie fizyczna. waze 55kg i wage utrzymuje caly czas na tym samym poziomie. jak zaczynam jesc bardzo tlusto plus slodycze i ciasta, to momentalnie tyje :(

Gość gość
no i w wekend musze wyjsc na rower albo basen, bo chora jestem bez tego :D

Gość gość
na sniadanie Nic na obiad Ziemniak z majezonem na kolacje Pół butelki wody aktywnosc bardzo wysoka 12h tyram

Gość gość
Ja jestem studentką prawa na UJ w Krakowie i dlatego nie jestem byle czego bo mój umysł to strasznie ważna rzecz dla mnie i dla innych bo prawo dotyczy każdego i ja studiuję na uczelni gdzie jest bardzo wysoki poziom. Dlatego jem tylko produkty z almy czyli ser i chleb i masło i dżemy oraz czasem z innych sklepów ale takich lepszych gdzie kupują bogatsi ludzie a nie biedni. Często wlaśnie prawnicy.

Gość gość
a kto ci zalatwil miejsce na tej uczelni? bo na pewno nie dostalas sie tam dzieki ocenom :P

Śniadanie : talerz owsianki Drugie śniadanie: bułeczka z serkiem i szczypiorkiem Obiad: Talerz kapuśniaku Kolacja: szpinak W międzyczasie : zimne frappe, paczka czipsów, jakieś 0,5 kg krówek.

Gość gość
Dziś zjadłam 2 pączki, pół hamburgera i dwie kanapki z kotletem. Aktywność bardzo duża. Przeszłam dziś z 10 km, pchając wózek z dzieckiem. Od czasu do czasu musiałam go wnosić po schodach (łącznie ze smykiem jakieś 30 kg). Ważę 60 kg/176cm. Zazwyczaj jem 2-3 kromki chleba z wędliną na śniadanie, obiad i czasem jakiś owoc lub jogurt. Kolacji nie jadam - po prostu nie jestem głodna. Waga raczej stoi w miejscu - czasami schudnę kilo czy dwa, ale zazwyczaj szybko wracam do normy.

Gość gość
ja sie staram ostatnio nie obzerac, dzis jadłam: 1 bułke z serkiem przysmak grycana czyli 2 gałki lodów ze smietaną w waflu ok. 100 g czeresni makaron z mielonym w sosie pomidorowym , troche kukurydzy na razie tyle i jeszcze wieczorem myslę ze zjem jedna bułke, do tego wypije piwo, mam nadzieje że wiecej nei zjem... waże 54 kg około, ale jestem niska

Gość Pierre Dz.
Pierdzę.pierdzę na to wszystko

Gość gość
Ja zjadlam 2 tosty z serem i ketchupem Šledzie w sosie 2 kromki chleba z maslem Paczke krakersow 1 czekoladkę 1 jagodziankę Troche mizerii oraz pól ziemniaka

Gość gość
no i ogólnei to tu nie ma co pytac o te rzeczy, bo kazdy sie tylo chwali, połowa polaków ma nadwage, a tu sami szczupli, jedzacy jak suchotnik

Dzisiaj zjadłam kebaba w cieście i tyle. A wysiłek fizyczny? Poszłam po niego na piechotę z parkingu, czyli jakieś 500 metrów. Zrobiłam dzisiaj kilometr w butach na wysokim obcasie, w tempie spacerowym. Ważę w normie, ale mam spory tyłek, biust i uda, do chudzielców nie należę.

Gość gość
Chleb z serem zoltym, jedna podwojna kromka na praktykach, kilka kawalkow ciasta, troche ciastek, czekolady, makaron z sosem meksykanskim domowej roboty, paczka chipsow, herbata z 2 lyzeczkami cukru, kawa z dwiema lyzeczkami cukru i mlekiem, dwie szklanki sprite'a i woda mineralna ;D na codzien raczej nie pije i nie jem tyle slodyczy ale bylam w gosciach akurat. Ale genneralnie zeby przytyc musialabym nie wychodzic z lodowki chyba, waga stoi w miejscu od ladnych paru lat.

Gość gość
A i waze 48kg przy wzroscie 158.

Gość gość
1 i pół kanapki z szynką brzoskwinia jogurt lód, kinder bueno słodka bułka szklanka mleka 2 kawałki biszkoptu

hamburgera, rogalika z czekoladą i loda magnum naleśnika ze szpinakiem i serem feta kawałek tarty z truskawkami trochę popcoru i nachosow gulasz z dziczyzny z makaronem i surówką zupe krewetkową i sushi pancake z syropem klonowym pół pizzy teraz jem lody tiramisu i bombonierkę Nie tyję,ani nie chudnę,kiedys dużo cwiczylam,ale ostatnio moja aktywność ogranicza się do spacerów i seksu.

Gość Gieniek w gomaczkach
No tak!!!

Gość gość
miałam dziś kompuls;/ : opakowanie m&ms, kilka cukierków, 3 kanapki z serem, jogurt owocowy, maliny, winogrono, krakersy senes

Gość oyghvbiugyh
bułka ze słonecznikiem i serkiem twarożkowym mały kotlet schabowy 4 kopytka z łyzką Chili con carne kilka malin Aktualna waga 56kg 167 wzrostu. Jak jem więcej to momentalnie tyje w oczach

Gość gość
3 grześki, 2 paszteciki, dwie berlinki, paczke laysów, jeden kawałek chleba, i jeszcze zjem loda, picie - cola przez cały dzień

Gość gość
2 kanapki z kielbasa krakowska i pomidorem kromka z slatka meksykanska 2 kawy z cukrem 3 kawalki pizzy teraz crunchipsy pewnie zjem jeszcze 7daysa

Gość gość
kawalek drozdzowca i brzoskwinie pomidora z cebula i szynka i kawalkiem pieczeni leczo na obiad i dalej nic bo sie odchudzam

Gość gość
kanapke z twarozkiem i pomidorem ryz z fasola, proteinowym ''miesem'' i brokulem. panna cotta z sosem truskawkowym pierogi ruskie nadal jestem glodna :O :P

Gość milllesia
dziś zjadłam 4 kanapki z masłem sałatą serem żółtym i pomidorem 2 fantazje z orzeszkami w czekoladzie 1 duży jogurt z kiwi pół kg białych winogron 2 kolby kukurydzy 2 drożdżówki z jabłkami 1 snickersa kawałek ciasta ze śliwkami więcej nie pamiętam, może coś było jeszcze

Gość milllesia
aha były jeszcze 3 kabanosy z grahamką i 2 pomidorami