Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hedzia

Panowie wypowiedzcie się tak szczerze, dlaczego kończycie znajomość z dziewczyną

Polecane posty

Gość Silene
Hedzia, nie zastanawiaj się i nie roztrząsaj, bo i tak nie dojdziesz prawdy. Albo jest tak jak pisze większość, czyli dla niego to nie była dobrze rokująca znajomość albo facet zwyczajnie nie wie czego chce, ale na związek też nie bardzo ma ochotę i dlatego się wycofał. Opowiem Ci jak było u mnie, bo ja też miałam taką dobrze rokującą znajomość i facet po 6 miesiącach zniknął. Nagabywałam go, chciałam wiedzieć co się stało, dlaczego, w końcu dałam sobie spokój. I on się odezwał chyba po miesiącu i chciał dalej się spotykać, tylko że ja zapytałam się wtedy ponownie, co było przyczyną tamtego zniknięcia. I wiesz co mi odpowiedział? Że nie wie!!!!! Dorosły, dojrzały facet. Więc nie pytaj, bo nie dojdziesz prawdy. Powodzenia.

Gość byłem tu kiedyś
Każdy ma inne swoje powody i nie ma nad czym dywagować :)

Gość Hedzia
Silene jesteś najlepszym przykładem na to że gro facetów tak się właśnie zachowuje i to bez względu na wiek, tak kochani wiem że nie ma nad czym dewagować, domniemywać i w sumie to pogodziłam się już z takim stanem rzeczy, ale prawdziwy powód dla którego facet tak mnie potraktował- bez żadnych wyjaśnień nadal mnie gdzieś tam wewnątrz nurtuje.

Gość Hedzia
Ale z jednym musicie się zgodzić, a mianowicie nic nie dzieje się bez powodu........

Gość gość
No też mi się tak wydaje że raczej jakiś choćby minimalny powód musi być.

Gość gość
Hedziu, jeśli jemu też kiedys powiedziałaś "dewagować" zamiast "dywagować" to masz odpowiedź na swoje pytanie. Pewnie było mu wstyd przed ludźmi za ciebie.

Gość Hedzia
Sorki za ten błąd, czasami mówiąc coś człowiek się potrafi przejęzyczyć, pisząc potrafi niechcąco przekręcić wyraz.

Gość gość
Aaaa, to cofam.:) Jesteś fajna kobietka. Umiesz sie przyznać do błędu i nie jestes głupio agresywna, jak większośc tutaj obenych. Olej go. Idź dalej. Tylko tyle i aż tyle.

Gość Mann10
Ile mówisz on ma lat??? 39????? no to skoro w tym wieku facet tak tchórzliwie podchodzi do sprawy to znaczy że powinnaś sobie dać spokój z rozmyślaniem o nim, dziewczyno długi długami, ale gdyby mu naprawdę na tobie zależało to robiłby wszystko żeby z tego jakoś wyjść, przecież zobowiązania finansowe są do spłacenia. Nie wiem sam jestem facetem i nie do końca pojmuje jego zachowanie.

Gość gość
Porąbały ci się watki he he

Gość gość
No niby zawsze jakiś powód jest......ale jak nie ma to co?

Gość _panowie
zwykle kończymy z dziewczyną, kiedy to ona pierwsza skończyła z nami. Z taką to nie będziemy ani chwili dłużej! :classic_cool:

Gość Vigov
Tak???? a jeżeli np. dziewczyna jest całkowicie fair, a mimo to dostaje kopa od zycia ze strony faceta????

Gość Józia Rózia
Właśnie ...? Panowie....?? co wy na to???/

Gość pieknaAneczka
NO OK - jesli to byl wstep zwiazku.. a jezeli mowa o związku tak jak u mnie - 3letnim? nie wmowicie mi,ze tu na decyzj mialy wplyw tak prozaiczne rzeczy jak to,ze nagle moja rodzina mu sie nei podoba/nie lubi zapachu mojej odżywki do wlosow. Dlaczego facet po 3 latach bycia razem nie ma jaj,zeby powiedziec ze to koniec? Gdyby nie to ze mialam sen - snily mi sie weze,symbol zdrady - i to,ze na sile chcialam sie z nim spotkac,bo czulam,ze cos jest nie tak - podczas spotkania uparcie mowil,ze jest ok,ze ma duzo pracy,egzaminow na studiach,dopiero jak wspomnialam o moim snie - myslalam ze mnie wysmieje- przyznal,ze ma juz nowa dziewczyne.. i wiecie co?mozecie mi tu cisnac,ze pewnie jestem brzydka, gruba,nudna a to guzik prawda, czuje poprostui ze los dal mi kopa w tylek niesprawiedliwie - jego nowa panna jest brzydsza, grubsza i siedzi na tej swojej wiosce,nigdzie nie pracuje,czeka na kseicia z bajki - doczekala sie. Koles wymienil mnie na byle co, choc bylam w porzadku i to przy mnie sie wybil - byl cichym bojacym sie zycia chlopakiem,ktorego zaczelam wyciagac do ludzi, podpowiadac jaks ie czesac i ubierac - teraz on zostawil mnie dla naprawde gorzej wygladajacej i nudnej nieciekawej (pare osob z otoczenia ją zna i malo kto dobrze o niej mowi) dziołchy. I tak jestem zła !!!

zabawne jest to jak się ciskacie. :D ja byłam taka i taka, ona jest bleee widocznie dla niego jest ok, a blee byłaś Ty:) ciężko to zrozumieć i pogodzić się? a że rozstał się tak jak się rozstał bez klasy to świadczy o nim.

Gość gość
No w życiu różnie bywa, tylko w sumie to nie wiadomo co boli bardziej- samo rozstanie, czy pozostawienie drugiej osoby w domysłach dlaczego on już mnie nie chce? Bo wydaje mi się że to drugie.

Gość gość
Do pieknaA... moze stwierdzil, ze bardziej pasuje do niego przecietna dziewczna:D