Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszukuje opiekunki do starszej osoby Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Witam. Poszukuje opiekunki do starszej kobiety. Praca z zamieszkaniem i wyzywieniem. Dwa popoludnia w tygodniu wolne do uzgodnienia. Pania z doswiadczeniem i referencjami, moze byc cudzoziemka z uregulowanym pobytem w Polsce. Wynagrodzenie 1300zl, mozliwosc platnosci co 2 tygodnie.

Gość Jola Drutowicz
tuskowa zaniemogla?

Gość MArkoMDE
Oj za ta ceneto chyba nikogo nie znajdziesz.ja za opieke nad moja babcia rok temu placilem 2000zl i ta opieka nie byla calodobowa

Gość gość
s*******ny :D na dwa popołudnia w tygodniu spuścicie niewolnicę ze smyczy? wszystko za oszałamiającą kwotę - 300 euro. fak off :D

Gość idiotka hah ha
Ludzi juz calkiem jebie :O

Gość gość
Najlepsze sa Ukrainki, niestety biora wiecej. Min 1600, wolny jeden dzien + ze 2 razy w tygodniu po 3-4 godziny. Wiem, bo korzystałam

Gość gość
Jezeli kogos nie interesuje taka praca, to prosze nie komentowac glupio. Nie wydaje mi sie, zeby 1300zl, to byla niska kwota. Oferuje pokoj z odzielna lazienka, wyzywienie calodobowe. Nie trzeba sprzatac, bo przychodzi co 2 dzien firma sprzatajaca. Pomoc w toalecie, podanie lekow na czas, gotowanie, pranie, tyle z zakresu obowiazkow. Najchetniej Pania samotna, bez mieszkania, jezeli ktos jest powaznie zainteresowany, to prosze tutaj podac do siebie jakis namiar.

Gość gość
Tak ja tez mialam pania z ukrainy,placilismy 2100zl i miala 1,5 dnia wolnego no i jeszcze jak cos potrzebowala zalatwic to tez wychodzila

Gość gość
Ale pani ktora u nas pracowala tez nie sprzatal,tyle co po sobie

Gość gość
Troche za malo oferujesz,mysle ze za 1600zl ktos by sie znalazl a tak to watpie

Gość gość
Dlczego mamy nie komentowac tego ze jestes suka ktora chce kogos wykorzystac A praca pewnie na czarno szmato

Gość gość
wal się dzifffko. głupie to jest twoje skandaliczne ogłoszenie - suko. szukasz sobie niewolnicy za grosze? oczywiście że na taki układ pójdzie tylko i wyłącznie przerażona ukrainka - ale mam nadzieję że z czasem i one będą odmawiać!