Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tutaj ktoś wierzący?

Polecane posty

Gość gość
Dziękuje za ostatnie odpowiedzi,czuje ze to ma sens,mysle ze warto,moge nawet powiedziec ze ulga bo modlitwa to jedyne co moge w tej sytuacji zrobic

Gość gość
Zgadzam się z Tobą,Módl się,a będziesz wysłuchana.Dzięki wierze i modlitwie udało mi się przetrwać trudne chwile w życiu.Często modlę się za inne bliskie mojemu sercu osoby i Tobie też polecam,i to nie tylko w chwilach trudnych ale w tych radosnych trzeba też dziękować.Żenujące są niektóre wypowiedzi na forum.Dla takich trzeba się modlić,ale o zdrowie bo o rozum za późno.

Gość gość
Dziekuje,bardzo mi pomogłaś.

Gość gość
pomodlę się za twoją mamę. ja byłam niewierzaca, ale teraz jestem. i nie jestem religijna tylko wierzaca ;p modlitwa ma duza moc i mam nadzieje, ze pomoze twojej mamie.

Gość gość
dziekuje wierze ze sa jeszcze dobrzy ludzie

Gość ona gość
Też się pomodlę za Twoją mamę i za Ciebie, żeby łatwiej Ci było znieść ból po rozstaniu z mamą, jeśli taki będzie plan... Módl się nawet za zmarłych i poproś ich też o modlitwę.

Gość gość
ja polecam tą stronę http://www.mimj.pl/, są tam relacje z mszy z modlitwą o uzdrowienie, w czasie tych spotkań jest wiele uzdrowień w tym nawet osób które słuchają/oglądają spotkanie przez internet, wystarczy przesłuchać z jakiejś mszy modlitwę o uzdrowienie żeby się przekonać

Gość gość
Rownież pomodle sie za twoja mamę :) pros o pomoc ojca Pio, mnie nigdy nie zawiódł . Będzie dobrze, musisz tylko w to uwierzyć :)

Gość Juleczka99
ja też obiecuję modlitwę, wiara czyni cuda- ja jestem tego świadkiem i cała nasza rodzina :) Doświadczamy Bożek pomocy codziennie :) Daj znać, co z Twoją mamą? pozdrawiam