Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Jola z mojego tematu :D

Polecane posty

www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5633778&start=630 Jak chcesz pogadać to Wejdz w ten link i automatycznie sobie zmieniaj po starcie gdy wyczerpie sie limit wpisow na stronie co 30 , czyli 660,690 itp

Gość ofsiakowi w zloby dano
thx, jesli to do mnie, ale inna raza mam troche do zrobienia i musze zmykac

chyba jednak nie do Ciebie.. nie ten styl pisma :P tam czeka wróżba na nią ;) a własciwie to o co chciala dopytac ale chyba sie nie wyswietla;)

Gość ofsiakowi w zloby dano
wrozby maja to do siebie kasiu ze sprawdzaja sie tylko tym co koniecznie chca w nie wierzyc

masz w tym troche racji... ale co powiesz na to ze opisalam przeszlosc kilku dziewczyn nie wiedzac o nich nic oprocz imienia i daty urodzenia>?

Gość Jolka;*
O jejciu! Kasiu dziekujee;* szkoda ze sie nie znamy bo tak to bym Ci sie jakos zrewanzowala za przywrocenie nadzieji;*

Gość gość
Zgadłaś.

Gość gość
Kasiu nie wiemm czy mnie pamietasz , wrozylas mi pare dni temu I jakos tak dziwnie wychodzilo , myslalas , ze karty robia Ci psikusa , otoz nie do konca , po ponownym przeanalizowaniu wszystko raczej sie zgadzalo odnosnie przeszlosci . Wiesz ja troche sie pogubilam w czasie , poniewaz ten czlowiek byl w moim zyciu prawie 30 lat temu i po wielu latach nasz kontakt sie odnowil , zeby znowu zamarl . Serdecznie Cie pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje . Bozena

Gość gość
Kasiu jestes dobra w tym wrozeniu , masz dar i go wykorzystaj , zycze Ci powodzenia i samych sukcesow :) Dziekuje za propozycje , na pewno skorzystam 🖐️

Gość gość
Naiwne kobietki przyjmą wszystko, co im powiesz. Mówisz to, co chcą usłyszeć.

dziękuję :) gość a czytalas cały wątek? nie sądzę.. bo w wielu przypadkach wychodziły same złe karty i o tym mowiłam.nie od tego jestem, zeby mydlic oczy. mozna w jakis lagodniejszy sposob przekazac ale nie ukrywac.

Gość gość
Oj akurat w moim przypadku nie bylo wiele slow , ktore chcialabym uslyszec .