Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BEZ WYJŚCIA

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata,2 letnie dziecko,nie mam pracy i jestem w ciąży. Bardzo chce odejść od męża,ale nie mam gdzie pójść. Dom moich rodziców jest patologiczny, dlatego odpada. Kto mi powie co ja mam robić? Jak nie ucieknę to skonczę w psychiatryku...

Gość gość
To już tylko Dom samotnej matki Tobie pozostaje. Tam chyba będziesz mogła mieszkać, urodzić drugie dziecko. dostać pomoc także prawną, wystąpisz o alimenty. To na początek, dziecko oddasz póżniej do żłobka, starsze do przedszkola, wrócisz do pracy, wynajmiesz mieszkanie i się życie jakoś ułoży. Głowa do góry, dbaj o siebie bo jesteś potrzebna.

Gość gość
opisz bardziej sytuacje z mężem

Gość gość
Zrób sobie trzecie jeżeli tak bardzo chcesz odejść od męża :-)

Gość gość
Mój mąż ciągle kłamie,nie wierze mu i nie ufam. Walcze od lat z jego pijackimi kolegami. To czlowiek,który nie ma własnej osobowości,nie ma zasad,nie potrafi niczego poświęcić. Naśladuje i zachowuje sie dokladnie tak jak kumpel z ktorym spędza najwiecej czasu,czyli w tej chwili wspólpracownik.Nie moge tego znieść.bo nigdy nie wiadomo kim jest i jak sie zachowa.

Gość gość I
Możesz mu zaproponować terapię małżeńską jeśli jest jeszcze co ratować. Tobie też przydałoby się skorzystać z terapii dla DDA. Czy mąż też pochodzi z rodziny alkoholicznej?

Gość gość
Wyżej ktoś Ci dobrze radzi, masz za mało dzieci. :classic_cool:

Gość gość
No ale do tej pory ci chyba pasował skoro zdecydowałaś się na drugie dziecko :-)

Gość gość
Jego ojciec jest alkoholikiem a matka męczy sie z nim do tej pory. To też patologiczna rodzina. Mój mąż Jasiek wydawał sie ogarnięty,wszyscy go lubią i mało kto wierzy mi jakim choojem potrafi być.

Gość gość
Teraz to już lipa, trochę późno zaczęłaś używać głowy do myślenia :-O

Gość gość
Że jestem glupia to już wiem od dawna.Wszyscy wmawiają mi, że to cudowny facet a moja matka go uwielbia. Dałam sie nabrać

Gość gość
no to teraz cierp!!! ty sobie wybrałaś partnera i ojca dla dzieci dorosłość polega nie tylko na bzykaniu, ale też na ponoszeniu za nie konsekwencji!!!!!!!!!!!!!