Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zna ktoś osobiście geja albo lesbijkę?

Polecane posty

Gość gość

Mnie przez 30 lat życia i obracania się w różnych środowiskach nie udało się spotkać takowych

Gość gość
a moze poprostu nikt ci sie nie przyznał :P ja znam geja, kiedyś miałam dobry kontakt z gejem i les, dziś kojarze 2 bi. Ale do takich znajomości trzeba umieć się bawić :D

Gość gość
pracuje w duzej firmie w stolicy. Tu 1/3 ludzi to geje. (na kilka tysiecy ludzi). Moja szefowa jest les.

Gość Tomasz z prowincji
to przesrane mieszkać w warszawie, trzeba się oganiać od tych obślizłych spojrzeń

Gość gość
zadna inna mniejszosc nie walczy tak agresywnie o swoje prawa :o ci ludzie rzadaja dla siebie tolerancji ale sami jej dla innych nie maja. długo moznaby opowiadac. Mam zle zdanie o tych ludziach.

Gość gość
Ja znam dówch zdeklarowanych gejów, tzn jeden jest gejem, a drugi jest bi ale są razem juz kilka lat. sporo osob tez podejrzewam, ale tylko oni dwaj są zdeklarowani z osob, które znam osobiscie

Gość gość
ci co znają wszyscy jesteście z warszawy zapewne?

Gość gość
ja jestem z krakowa i nie znam, nikt z moich znajomych rowniez nie

Gość gość
znałam chłopaka nic przyjemnego kontakty takie na siłę jednak wolę normalnych ludzi jeżeli tylko mam taki wybór. A na wolne chwile polecam coś co lubię poklikać moda, uroda ciasta www.elastyczna.pl

Gość gość
znam geja-przyjaciel z dziecinstwa lesbijke poznalam w liceum i kilka bi tez ogolnie to byl dla mnie szok ,wczesniej o takich rzeczach czytalam tylko w gazetach i tv a tu zooooonk :D

Gość gość
Jestem ze Szczecina i znam: 3 gejów, 1 lesbę i 2 kobiety które są bi :D Gdybym nie spotykała ich partnerów (np. nie wiedziała, że któryś z gejów jest z facetem) w życiu bym nie pomyślała, że są takiej orientacji. Normalni ludzie jak wszyscy ;)

Gość gość
znam kilka gejow i lesb i powiem wam ze to zawsze widac,

Gość gość
Zgadzam sie, ze widac. Idiota tylko tego nie zauwazy

Gość Minia_Mi
Ja znam 2 gejów a jestem z niewielkiej miejscowości

Gość gość
znam dwóch jeden jest paskudny w obyciu taki cham co to nie ja drugi fajny kumpel do pogadania nie wazne jakie mają charaktery mają jedna ceche wspólną oni sa jakby z innej gliny mają wyczucie i gust z obydwoma na utrzumuję kontakt od czasu do czasu taka męska koleżanka bez podtsekstów mozna sie ich poradzic w kwestii modu wystroju wnętrz mają te umiejętnosc

Gość gość
Ja kiedyś znałam lesbijke, u mnie w szkole, grała w piłke nozną. ''Męska'' dziewucha. Geja mam na studiach, tzn jestem na 1000% pewna, zachowuje sie jak zniewieściały chłoptaś, widac to szczegolnie po sposobie mowienia, podwyzszanie głosu, tzw zwichnięte nadgarstki. Ogolnie 8 na 10 mozna rozpoznac bez problemu

Gość gość
znam: jednego z moich synów i jego partnera