Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czupakkabra

On JUZ chce seksu! ? :-/

Polecane posty

Gość czupakkabra

bylismy razem ponad 3 lata potem jakos powoli zaczelo sie sypac, nastapil moment kulminacyjny i zerwalam, byl miesiac przerwy po czy postanowilismy sprobwac jeszcze raz. Na drugi dzien po tej przerwie on zaczal sie do mnie dobierac, duzo sie zmienilo ja nie jestem w stanie uprawiac seksu po tym wszytstkim tak szybko, chcialabym najpierw odbudowac jakos nasze stosunki a potem robic nastepny krok, jak mu to wytlumaczyc?

Gość gość
co chcesz mu tłumaczyć??? wrócił tylko po to, żeby mieć co rżnąć!

Gość czupakkabra
po pierwsze nie on wrocil tylko ja po drugie rznac mozna swinie w rzezni kulturalni ludzie nazywaja to seksem prymitywie

Gość gość
jasne - teraz odwracaj kota ogonem!!! a fakt jest faktem!

Hmm trochę głupio postąpił dobierając się do ciebie już na 2 dzień. To że chcecie spróbować być z sobą na nowo nie znaczy że od razu musi być sex. Jemu widocznie tylko na tym zależało po tej przerwie. Widać przez ten czas nie był z inną kobietą. A wcześniej jak byliście razem często się kochaliście??

Gość czupakkabra
wiem ze z zadna nie byl podczas przerwy, kochalismy sie okolo 2 razy dziennie, powiedzial ze chce odbudowac zwiazek a dla niego to takze czesc fizyczna, bo rowniez przez nia moze wyrazac swoje uczucia w stosunku do mnie, ja jakos nie jestem jeszcze gotowa musze sobie najpierw wszysko poukladac w glowie