Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka1991

Luteina czy komus pomogla wyregulowac cykl jak sie po niej czułyscie

Polecane posty

Gość stokrotka1991

tak jak w pytaniu czy komus z was pomogła? jak sie po niej czułyscie, ja ja brałam ok 4 razy na wywołanie@ przez 7 dni po 2tabl i w tym czasie mialam straszny apetyt i piersi mi urosly. A na regulacje mialam tabl antykoncepcyjne, ale chce zajsc w ciazewiec odstawilam tabletki anty i lekarz kazal mi brac od drugiej polowy cyklu Luteine, stad moje pytanie czy pomogla wam. Niestety tabl antykoncepcyjne jeszcze bardziej rozregulowaly moj cykl zamiast mi pomoc boje sie czy zazywanie luteiny tez nie okaze sie leczeniem na darmo.

Gość Piripiri
ja bralam luteine 3 miesiace i zawsze dostawalam @ na nastepny dzien albo 2 dni po ostatniej tabletce, lecz w momencie przerwy od luteiny okresu ani widy ani slychu..wiec raczej tak bardzo nie pomogla, ostatnia luteine wzielam w piatek 2 tyg temu i dopiero wczoraj dostalam @ wiec cos musialo byc nie tak, do tego mialam strasznie bole brzucha i piersi, od progesteronu zrobily sie takie nabrzmiale i bardzo bolesne..miesiacze teraz tez mam mega obfita i musze brac tabletki przeciwbolowe na kodeinie, bo nic innego mi nie pomaga :/ ale nie wiem czy to przez luteine, cz przez problem z cyklami z ktorym sie borykam od roku :/ osobiscie polecam, ale tylko po przepisaniu od ginekologa i tylko po badaniach usg,cytologii i krwi (na hormony) ja tak mialam.

Gość gość
dokładnie jak nade mną. i piersi też po odstawieniu mnie bolą jak nic od początku cyklu