Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 letni facet na portalu randkowym w swym profilu wpisał,że nie uznaje seksu pr

Polecane posty

Gość gość

przed ślubem czy można wnioskować,że to prawiczek? :O i czy to znaczy,że szuka dziewicy? :D w wieku 20-25 lat dziewicę chce znaleźć? do tego atrakcyjną? :D

Gość gość
A przystojny jakiś? :)

Gość gość
kazdy ma prawo do swoich zasad i przekonan, nie rozumiem co cie bawi lub dziwi? wbrew temu co sie dzis dzieje ze swiatem, sa jeszcze dziewczyny dziewice w tym wieku

Gość gość
ja wpisalem ze szukam panienki na sponsoring i zlecialo sie stado napalonych malolat

Gość gość
osobiscie znam tylko jedną dziewicę w tym przedziale i jest to zapuszczona grubaska, o brzydkiej cerze i brzydkich rysach,brzydkich włosach ( cienkie i tłuste :( ) ogólnie jest tak brzydka,że mało kto chciałby ją stuknać, a ona czeka na księcia z bajki, wysokiego ,przystojnego :D także tak to :D nie mówcie o cnotkach, bo mnóstwo moich koleżanek co to co iedziele do kosciola uzywalo antykonc. majac 18 lat i teraz maja juz dzieci a slub za rok, ale one sa ŁADNE, szczuple..itp. ładna osoba a awet przecietna przespi sie z kims w wieku 18-21 lat... potem juz zostaja jakies :O i to nie kwestia wiary czy filozofii tylko biologii i zdrowia//

Gość gość
no to Was rozczaruje- mam 27 lat, narzeczony 29 lat i nigdy nie uprawialiśmy seksu. Mam przynajmniej z 10 znajomych, które mają właśnie 27-30 lat i są dziewicami. WARA WAM OD NASZYCH PRZEKONAŃ PUSZCZALSKIE D**** !!!!!!!

Gość gość
Ja znam 32 letniom dziewice