Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Angelolog,Zielarz

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli czujesz że jest ci źle i potrzebujesz oczyszczenia to napisz.Znam dużo kąpieli relaksujących,leczniczych a także magicznych które sprowadzą harmonie do twojego życia,skorzystaj też z mocy aniołów.Poproś mnie o rozmowe z aniołami,aby nad tobą czuwały,ochraniały a także zesłały miłość.potzebujesz pomocy pisz do mnie a ja zrobie wszystko aby ci pomóc.

Gość gość
magia pochodzi od demonów a dostęp do aniołów ma każdy Św. Michał Archanioł: Bracie, muszę ci wyjaśnić co do sposobu komunikowania się z nami. Nie jest to takie trudne, jak tobie i innym może się wydawać. Wystarczą twoje pragnienia i zwykła prośba, a nasza uwaga zwrócona jest ku wam. Potrzebne są główne warunki: wiary, pokory, ufności, a przede wszystkim łaski. Jasnym j est, że człowiek przez grzech wyłącza się automatycznie z obcowaniem świętych i nie nawiązuje z nami kontaktu. Bracie mój, ale z naszej strony, gdy widzimy u was konieczne usposobienie, nie ma żadnej trudności. Właśnie ja czekałem i chciałem przyjść na Święta Bożego Narodzenia i Wielkanoc. Utwierdź się w przekonaniu że Miłość - Pan osobiście kieruje tobą z tak wielką delikatnością. A diabeł idzie za tobą krok w krok, napełnia cię lękiem, obawą i nieufnością, które są przeciwne wierze, ufności i zawierzeniu, jakich Pan oczekuje od ciebie. Obrał On ciebie za narzędzie. Szatan zaś czyni wszystko, byś był narzędziem niepożytecznym.

Gość gość
Poproś mnie o rozmowę z aniołami,aby nad tobą czuwały,ochraniały wystarczy modlitwa zwykła do anioła stróża czyli aniele stróżu mój ty zawsze przy mnie stój rano wieczor trzeba wypowiadać na głos bo aniołowie i demony nie znają naszych myśli

Gość gość
do aniola modle sie w myslach.wierze ze sa wsrod nas wielokrotnie doswiadczylam znakow od nich,i doswiadczam codziennie TYCH DRUGICH NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM

Gość gość
jak widzi ze modlisz się i trzymasz w reku np obrazek z aniołem stróżem to sie domyśli ze sie modlisz o pomoc jedynie bóg zna nasze myśli A Jezus, znając ich myśli, rzekł: Dlaczego złe myśli nurtują w waszych sercach? (Mt 9,4)Szatan jest aniołem. I ma taki poziom poznania, jak aniołowie. We wszystkich anielskich interwencjach widać wyraźnie, że anioł wie to, co objawił mu Bóg oraz to, czego dowiedział się ze słów i czynów człowieka. Ponadto Biblia zdaje się wykazywać, że znajomość ludzkich myśli jest zdolnością wyjątkową - posiada ją jedynie Bóg.

Gość gość
z aniolami rozmawiam sama, nie potrzebuje pośredników