Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość buuunny soft eco

czy mam obsesje-pomożcie :(

Polecane posty

Gość buuunny soft eco

rok temu w pracy poznalam goscia,starszy ,wyzej stanowiskiem.,zonaty..ja panna :) od razu jakos sobą sie zainteresowalismy...w sensie mila pogawedka, na korytarzu,gadka szmatka,zarty...kilka razy pytal czy mnei odwiezc ale od zawsze trzymam facetow na dystans wiec zawsze odmawialam i trzymalam fason...bylo "od do"...udawalam neidostepną:) widzialam go kilka razy z zoną,ale przechodzilam na drugą stronę ulicy....:) cholernie mi sie podobał...ale dystans...(on to widział i wiedzial,chyba tez go to rajcowalo)...po 5 miesiacach odeszlam z pracy.,z przyczyn ideologicznych.....nawet sie cieszylam ze odchodze ,bo w koncu przestanę widziec M. i o nim marzyc... Zmienilam numer teelefonu zeby zaczac wszystko od nowa i zapomniec o tej pracy i tych ludiziach...(uciec?)... i od 2 miesiecy ciągle GO spotykam ...ide do sklepu on stoi w kolejce...ja szok,bo to nie jego osiedle,wyszlam ...wsaidam do autobusu on tam siedzi...pukanie do drzwi -patrze on ! )udawalam ze mnie nie ma :D podnosze rano rolety w oknie,patrze kto stoi na deszczu??? ON!.... ostatnio jechalam rowerem nad jezioro i kto mnie wymija rowewrem? ON!!! chyba oszaleje... pomozcie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować