Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona.,.,.,.,.,',

Kobieca masturbacja

Polecane posty

Gość Ona.,.,.,.,.,',

jestem kobieta masturbuje sie praktycznie codziennie czy to normalne?jestem w zwiazku

Gość Ona.,.,.,.,.,',
mam rozumiec ze wszystko ok:)

Gość Ona.,.,.,.,.,',
dlaczego niby?jakies argumenty poprosze?

Gość Ona.,.,.,.,.,',
dlaczego niby?jakies argumenty poprosze?

Gość Ona.,.,.,.,.,',
dlaczego niby?jakies argumenty poprosze?zastanawiam sie czy to normalne czy to pod nimfomanie podchodzi i czy powinnam udac sie do sexuologa?dlaczego jestem j......?jestem wyksztalcona mam dobra prace , nikogo niezdradzam ale nie wiem czy to normalne jest

Gość hejterka
a kochasz sie czesto z facetem ? zadawala ciebie ?

Gość Ona.,.,.,.,.,',
moj facet nie ma czasu i nie doprowadzil mnie do orgazmu.sam sex w sobie jest przyjemny ale musze sobie pomoc.Mam wiekszy temperament.Tez sie z tym mecze bo wiem ze nie powinno tak byc

Gość hejterka
oto jest odpowiedz. Masturbujesz sie bo twoj facet ciebie nie zadowala. ani to nimfomania ani to nic nienormalnego. Ale radze Tobie z nim na ten temat pogadac, bo wkoncu znudzi sie tobie masturbacja i pojdziesz bokiem.

Gość Ona.,.,.,.ą
oklamywalam go ze mnie zadawala bo nie chcialam by odszedl

Gość Ona.,.,.,.ą
i co ja mam zrobic... po paru latach ciezko wracac do przeszlosci

Przede wszystkim być uczciwą wobec siebie i jeżeli cię partner nie zaspokaja to powiedzieć to jasno i wyraźnie, popracować nad tym we dwoje, żeby się coś zmieniło a nie udawać i cierpieć

Gość Ona.,.,.,.ą
i co ja mam zrobic... po paru latach ciezko wracac do przeszlosci

Najlepsza masturbacja nie zastąpi seksu

Gość Ona.,.,.,.ą
to jak powiedziec by go niezabolalo

Gość Ona.,.,.,.ą
najgorsze jest to ze on mnie przestal krecic a podczas sexu mysle o innych rzeczach.ostatno sie z nim kocham z obowiazku i robie to co on chce

Jak możesz czerpać przyjemność z seksu ze swoim mężczyzną jak w tym czasie myślisz o zmywaniu naczyń. Jeżeli chcesz być dla kogoś tylko pustym ciałem to jesteś na dobrej drodze.

Gość Ona.,.,.,.ą
ja dzialam mysle ze jestem bardzo dobra ale nic z tego nie czerpie...musze chyba pozwolic mu zadzialac.wymysle ze mam jakis problem ostatnio.moze to zadziala

To może po prostu powiedz mu przy śniadaniu, że dziś wieczorem ma cię tak dopieścić i zerżnąć aż będziesz piszczeć i niech facet myśli cały dzień i plan układa :D

Gość Ona.,.,.,.ą
on nie lubi takich akcji bo czuje presje

Gość duże cisnienie mam
ja mam żone i tez lubie sobie czesto w jajo puknąć pomimo że ona spełnia wszystkie moje zachcianki a ja jej ale i tak od kilku lat sam sie też zadowalam.

Rzadko się spotyka mężczyznę który odmawia takiej propozycji :D

Gość Ona.,.,.,.ą
wiem:( zaczynam myslec nad asexualnoscia jego....ale i tak pokazalam ze to co robi nie zawsze musi byc ok.ostatnio nie udaje widzi ze sie cos dzieje

To chyba nie pozostaje Ci nic innego jak tylko szczerze porozmawiać

Gość ...gonitwa myśli...
Ja nigdy nie rozumiałam kobiet, które oszukiwały/oszukują swoich facetów pod względem osiąganych orgazmów. Po co to robić ? Przecież same w ten sposób ograbiacie się z całej przyjemności :( Orgazm obojętnie jaką drogą osiągnięty, czy przez samą penetrację, czy przez stymulację łechtaczki czy przez co tam innego jest cudowny. Po co kłamać w takiej sprawie ? Tyle na tym tracicie. Bo facet poczuje się urażony ? No bez przesady, ma zrobić tak aby kobietę swoją zadowolić, a jak nie umie to będzie miał okazje się nauczyć. A tak ? skoro sądzi że wszystko jest oki, to nawet nie wie że ma jakieś braki w edukacji echhh ;)

Gość gość
Grunt ze jest Tobie przyjemnie

Gonitwa zgadzam się z Tobą w 100% !!!!!

Gość Ona.,.,.,.ą
to moja wina ale chcialam byc idealna...jestem idealna partnerka idealnka kochanka kucharka i przyjaciolka nie chcialam nawalic chcialm by jemu bylo dobrze bo mi i sie tak nic nie dzialo ja jestem 8 lat z nim, a jak mowila sugerowalam to sie dziwil albo stwierdzal ze sie ruszam i nie moze sie skupic a chcialam naprowadzac

No tak. Czy to normalne? Jak dla jakiego mohera to? … zboczeniem być może że kobieta się myje przy zapalonym świetle. Masz większe potrzeby i co? Masz je tłumić??? Co Ty tłumik jakiś w samochodzie jesteś? … Kobieta żywa i tyle. Od zarania dziejów tak było i nic na to nie poradzisz. Niejaka Kleopatra i t królowa w takim kraju gdzie chałupy w kształcie stożków i to bez okien na piachu budowali też się masturbowała i co? Świat się skończył, czy co? Masz potrzeby to je zaspokajasz. Nie zdradzasz swojego faceta, prawda? Tylko jedno ale? …. Jak mniemam fiku miku na hamaku ze swoim facetem robisz, prawda? No!!! Chcesz aby wszystko wg niego było cacy, tak? To skoro on to odbiera w taki sposób że jest w dokazywaniu dobry to? … No w jaki sposób i skad ma wiedzieć ze Ciebie nie zaspokaja co? Co on jakiś gość z aureolą czy co ze wszystko wie? Święty jakiś??? Gówniarą nie jesteś i nie trzeba kombinować jak koń pod grę tylko siąść z facetem i normalnie porozmawiać NORMALNIE!!!

To z kim Ty jesteś z facetem czy z jakąś memeją ??!!