Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, które decydują się na ciąże po 30 rż są szykanowane i obrażane

Polecane posty

Gość gość

a jesli taka kobieta ma 35-40+ lat?! masakra, jezdzą po niej jak po łysej kobyle. Prym wiodą oczywiscie te, które zaciążyły we wczesnej młodości, czesto nawet nie koncząc studiów, wszystkie laski z mentalnoscią tępej dzidy po zawodówce (ktorą ledwo zdała) oraz ''stare baby'' czyli babki,matki, ciotki, sąsiadki. To tylko pokazuje jak bardzo są zalosne te osoby, zamiast zając się sobą to włazą z buciorami w czyjes zycie, znają się na wszystkim. Eh ale to przeciez takie typowe, polskie - Polak jest lekarzem, ogrodnikiem, sedzią, elektronikiem, informatykiem etc, wręcz kochamy wtracac sie w czyjes zycie ,prawda? :)

Gość Mamuśkaaaaaa
Prawda ,ja urodziłam córkę mając 22 lata i też było źle ,za młoda,za głupia ,jak sobie poradzi... Teraz chce mieć drugie dziecko to słyszę ,że to już strach w tym wieku (mam 30) LoL ;-)

Gość gość
pierwsze slysze. Jasne nikomu sie nie dogodzi, ale kazdej grupie ( starym, mlodym,za grubym, za chudym za niskim, za wysokim itd ) mozna przysrać,

Gość gość
Polacy to k***y, sam Piłsudski tak mówil :O🖐️

Gość takajednaKasia
rodziłam w wieku 28 lat i byłam najstarsza na oddziale :P A znam taka która rodziła w 40 urodziny, teraz dzieciaka żal, ma 14 lat a mamunia starej daty unika tematów sexu, zabezpieczania itp. młody musi do mnie przychodzić żeby o podstawowe rzeczy zapytać.WSTYD. Nie wspominając że ciągle jego rodzice są zmęczeni, nie tolerują KFC ani tym podobnych, nawet kebabów.Na rolki/ rower nie mają siły, Za duża róznica wieku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie jestem przedstawicielką laski po zawodówce ani innych podobnych. Ani nie urodziłam dzieci we wczesnym wieku, ani nie wpadłam. Ale także szykanuję takie kobiety, bo nie rozumieją, że może one czują się młodo, ale organizmu, natury się nie da oszukać. Wiele dzieci rodzi się chorych, a potem z podatków płaci się za kaprysy takich kobiet. I jeszcze takie dziecko ledwo po 20 musi się zajmować już starymi rodzicami, zamiast rozwijać swoją karierę.

Gość gość
ja mam 37 lat i tez bym sie wstydziła-i bała- już urodzic dziecko w tym wieku

Gość gość
kasia jakaś tam jesteś tak p*****lnięta że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Gość gość
a KFC żryj więcej, p**do, samo zdrowie, żryj, to sama 40 lat nie dożyjesz.

Gość gość
urodzilam dziecko w wieku 38, nikt mnie ani dziecka nie szykanowal, dziecko jest juz doroslym, zadowolonym z zycia facetem, karierę robi, a ja opieki nie wymagam:)

Gość gość
takajednaKasia - widac to był oddzial jakis puszczalskich szmat ze wsi co to uwazają sie za stare panny po 23rz bez szczeniaka u boku :D:classic_cool:

Gość gość
temat założony przez sikunów, szkoda czasu na czytanie :(

Gość Icy Moon
w Polsce ludzie sa obrazani za wszystko. Takie spoleczenstwo. Biedne, sfrustrowane, wiecznie zle i agresywne. W koncu na kims trzeba wyladowac wszystkie negatywne emocje, wiec wybiera sie grupe spoleczna: dzieci, bezrobotni, kobiety w ciazy, matki, tesciowe, wszystko jedno...

Gość gość
A moja mi powiedziała że jak ja zdradzę albo zostawie to utnie mi jaja.

Gość takajednakasia
wcale nie, szpital MSWiA w Bydgoszczy :) A KFC albo MC Donald raz na 4-5 miesięcy to naprawdę nie przestępstwo. Skoro wszyscy tacy eko to skąd fasfoody się utrzymują? :-D

Gość gość
sikunów??? co to znaczy??

Gość gość
takajedna - spokojnie, im starsi rodzice, tym wiecej o seksie wiedzą - lata doswiadczenia :):)

Bez przesady..jakos ja nigdy nie widzialam szykanowanej kobiety po 30 ktora stara sie o dziecko. Ja nie wiem skad wy bierzecie takie sytuacje...

Gość gość
kobiety nie powinny rodzic po 35 rz

Gość na zachodzie to norma
U nas srednia wieku to tez ok. 27 lat i przesuwa sie coraz bardziej. Kazdy niech robi co chce i nie wtyka nosa w nie swoje sprawy (typowo polskie wiesniactwo).

Gość gość
gościu może i wiedzą ale nie potrafią rozmawiać bo "dziecko" w tym wypadku syn w wieku 14 lat powinien zapomnieć o sexie. Sex nie jest zły ale konsekwencje mogą być ciężkie.Nie uświadamiając syna sami strzelają sobie i jemu w kolano

Gość gość
potem sie rodza rozne downy normalna kobieta w wieku 35 ma juz 2 dzieci ja mam 31 i mam dwojke jak do 35 rz jej sie nie chcialo to znaczy ze nie ma instyntktu macierzynskiego i nie nadaje sie na matke taka prawda

Jestes bardzo ograniczona, nie kazdy musi zyc wedlug twojego widzimisia. Ciaza po 30-stce jest duzo bardziej swiadoma.

Na zachodzie ok. 70% rodzi sie po 30-stce, wiec masz b.ograniczone widzenie. Jak ty chcialas szybko wpakowac sie w pieluchy, to twoja sprawa, ale nie narzucaj tego innym.

Gość gość
a co mnie obchodzi zachod po 35 rz kobieta nie nadaje sie na matke

02.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość kobiety nie powinny rodzic po 35 rz 02.07.13 [zgłoś do usunięcia] na zachodzie to norma U nas srednia wieku to tez ok. 27 lat i przesuwa sie coraz bardziej. Kazdy niech robi co chce i nie wtyka nosa w nie swoje sprawy (typowo polskie wiesniactwo). ++++++++++ Wlasnie...Kobieta w wieku 35 lat jest jeszcze mloda...Znam kobiety ktore po 35-38 rodzily zdrowe dzieci i znosily ciaze lepiej niz niektore 20 czy 23 latki.

Gość gość
stare baby chcą się kosztem dzieci odmłodzić, żal

Gość pkojnqwsbehnjrmtk,y
nie wiem, gdzie Ty zyjesz, ale moje koleżanki rodzą w okolicach 35 r. i nikt ich nie obraża ani nie szykanuje.

Gość gość
taaak jasne, rodziły w wieku 35 lat a potem mając 50 lat robiły z własnych piętnastoletnich dzieci dziwolągów. 40 lat to czas żeby wbić sobie do głowy że można zostać babcią a nie matką

Gość pkojnqwsbehnjrmtk,y
Rodzą w tym wieku i mają się świetnie. I one i dzieci.