Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, które decydują się na ciąże po 30 rż są szykanowane i obrażane

Polecane posty

02.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość taaak jasne, rodziły w wieku 35 lat a potem mając 50 lat robiły z własnych piętnastoletnich dzieci dziwolągów. 40 lat to czas żeby wbić sobie do głowy że można zostać babcią a nie matką '' Stara '' jesli chodzi o ciaze i rodzenie mozna ewentualnie powieziec kobieta od 45 do 50 ale nie laska ok 35 lat. Bez przsady...

Gość gość
A ja się ostatnio dowiedziałam, że brak męża w wieku 22 lat to koniec świata ;o I to wcale nie od mojej babci czy jej koleżanek :) ale od ludzi stosunkowo młodych, mieszkających w dość dużym mieście, żyjących raczej nowocześnie...

Gość gość
gość A ja się ostatnio dowiedziałam, że brak męża w wieku 22 lat to koniec świata ;o '''''' Proponuje kipno trumy :-P

Gość monisssiiiiaaa
ale pitolenie o szopenie - ja tam mam w d***e co kto mysli ale ogólnie to współczuję młodym dziewczynom bez pracy i skończonych studiów albo ze studiami i bez pracy- masakra tak o sobie nie myśleć i zmarnować młodośc w pieluchach zamknięta w domuy jak pustelnik i zacofana :O

Gość cgbnhuklk,hjmg
cóz za bezczelny /a autorzyna z kompleksami :D wyzywac ludzi ?a co kto ci złego zrobił tępa idiotko!