Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jak niektórzy mogą uprawiać seks bez zobowiązań ?! Ja nie umiem

Polecane posty

Gość gość

a jestem facetem. Idą do klubu, wyrywają jakiegos lachona i potem do kibelka albo do siebie na chate czy do auta i zwierzece rznięcie a rano spadaj. No nie moge sobie tego wyobrazic

Gość gość
Ja też nie wiem jak tak można - też jestem facetem

Gość gość
a ja jestem kobietą też tego nie rozumiem i wg mnie nie ma takiego czegos jak seks bez zobowiązań nie wiem co to jest za przyjemność zajmować się obcym facetem nigdy nie miałam takiej sytuacji i nie chcę mieć bo czuła bym się jak prostytutka

Gość gość
a druga strona nie rozumie jak można uprawiać sex tylko z jedną osobą niech kazdy żyje według własnych zasad i akceptuje wybory innych o ile nie łamią drastycznie norm prawnych to tak powinno być i nie ma sensu rozkminianie po co i dlaczego

Gość smiena
a ja jestem babką i się dziwie, ze są tu faceci, co bez zobnowiazan nie chca. Przecież wami rzadzi penis.

Gość gość
a Tobą rządzi musk?

Gość laguna1
To znaczy jesteś za,czy przeciw?

Gość smiena
nie umiałabym się nawet pocalowac z kimś, kogo bym nie kochala i co do którego nie byłabym pewna,ze mnie kocha!!! ale perwsze słysze,ze facetom to przeszkadza - chyba,ze dla Was zobowiazanie to układ typu - f**k friend na wylacznosc

Gość laguna1
Cześć Smiena! Masz rację,a oni nie mają odwagi się przyznać.

Gość gość
załóżmy, że po obu stronach są przedstawiciele "nie ważne z kom i gdzie" i zastanówmy się czy to założenie może być prawdziwe skoro to zjawisko występuje

Gość laguna1
Oczywiście,że tak.Każdy facet będzie zaliczał dopóki się nie zakocha.Wtedy pilnuje swego,chętnie chwaląc się partnerką,ale do czasu ,aż się nie znudzi.

Gość gość
Ja tez nie rozumiem , nie wiem dla mnie seks opiera sie na uczuciu .Powiem tak faceci biora mnie za ufoludka mam 30 lat i nie narzekam na brak zainteresowania , gdy sie dowiaduja że trzeba ze mna chodzic uciekaja he he

Gość smiena
hehe prowo jak nic bo nagle faceci zamilkli :D

Gość gość
" laguna1 Oczywiście,że tak.Każdy facet będzie zaliczał dopóki się nie zakocha.Wtedy pilnuje swego,chętnie chwaląc się partnerką,ale do czasu ,aż się nie znudzi. " niezbyt odkrywcze i niczego nie dowodzi