Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jka sie ubrac- rozmowa o prace.

Polecane posty

Gość stylish29
to zalezy na jakie stanowisko- sprzedawca odzieży, butów- moga byc dzinsy i do jakas bluzka koszulowa np w kolorze miety (ostatnio modny kolor)- ubiegajac sie o stanowisko w sklepie odziezowym musisz pokazac, ze znasz sie na modzie praca w biurze np jako fakturzystka- elegancka bluzka koszulowa np dlugosci tuniki, spodnie materialowe np ala legginsy, pasek w pasie aby podkreslic talie (cienki, grube juz sa nie modne) praca fizyczna np w firmie produkcyjnej- dzinsy jak najbardziej, jakas schludna bluzka, koszula nawet jakas w kratke. stroj musisz co nie co dopasowac do stanowiska- na stanowisko sprzataczki nie ma obowiazku ubierac sie galowo.

Gość gość
http:// allegro.pl/dorothy-perkins-lekki-sweterek-bez-40-i3351196745.html wiem ze babciny ale nic nie mam innego.

Gość gość
A tak do większości prac, w wypadku kobiety, najlepiej ubrać się w: - biała elegancka bluzka - szara spódnica za kolana - cieliste rajstopy - buty beżowe / nude / szare na lekkim obcasie - szara marynarka - jeśli biżuteria to srebrna, krótka, z białymi perłami KONIEC

Gość gość
może i nie ma obowiązku ale wypada się ładnie ubrać

Gość gość
a jak ma się niby ubrać przy rekrutacji na stanowisko sprzątaczki? kobieta idzie na rozmowę w sprawie pracy - to do czegoś zobowiązuje

Gość gość
Powiem Wam jak się ja ubrałam ostatnio na rozmowy o pracę (dostałam), ale lepiej mnie nie naśladujcie :D 1. Wiśniowa balowa spódnica z tafty, bluzka z koronki czarna, glany, wiśniowa sztruksowa marynarka 2. Elegancka brązowa sukienka prinzeska, sandały "jezuski" :D

Gość stylish29
na sprzątaczke- np dzinsy i bluzka. tylko nie mowie tu o spranych dzinsach i rozciagnietej bluzce tylko rzeczach schludnych w miare modnych w danym czasie

Gość gość
a na stanowski doreczyciel korespondencji.. a spotkanie odbedzie sie w kawiarnii.Bo ta pani przyjezdza z innego miasta.

Gość gość
na listonosza bym ubrała spodnie/ spódnica granat, koszula biała, marynarka granat, eleganckie buty

Gość gość
są wynajmowane sale np. w jakimś biurowcu

Gość gość
a moze byc bez marynarki- bo nie mam. tylko sam sewterek i spodnie. a taki sweterek moze byc?co w linku.

Gość stylish29
doręczyciel korespondencji hmm- to nie jest praca biurowa ale w powaznej firmie (poczta polska?)- bluzka koszulowa (nie koniecznie biala) i spodnie materialowe, chociaz "eleganckie" dzinsy tez moga byc- w sensie takie bez dziur, czy typu marmurki- takie odpadaja.

Gość gość
a możesz zrobic zdjecie swoich ubran i wstawic?

Gość gość
dajcie spokój z tymi dżinsami - to nie są odpowiednie spodnie na rozmowę!

Gość gość
Moim zdaniem bez marynarki może być, a sweterek z linka być nie może.

Gość gość
sweterek odpada - nie masz czegoś z długim rękawem?

Gość gość
nie mam czasu bo o 11 mam rozmowe. a na 8 zawoze corke do przedszkola a lumpy dopieo od 9 czynne. a i jeszcze sie trzeba wykapac, ubrac wymalowac. z 1h to zajmie jka i niewiecej. moge wyslac tylko powiedz jak.

Gość stylish29
ja bylam na rozmowie w dzinsach (granatowych, jednoberwnych bez zadnych rozjasnien) na stanowisko doradca techniczno-handlowy(pracownik biurowy) i przyjeli mnie.