Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie zemscic na facecie z portalu randkowego tzn wyciac mu chamski numer?

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to,ze pewien gnooj non stop do mnie pisze, obraża mnie za to,że go olałam i mam go gdzieś nie odpisałam mu na ANI JEDNĄ wiadomość, po 2 wiadomościach zaczął mnie obrażac, po trzeciej przestałam je odczytywać ale na 1000% mnie wyzywał bo to pedau z komplexami . co mu mogę uczynić? policja sie tym pewnie nie zajmuje? a z drugiej strony jakby ktos mnie nazwau kurfą to nie powinno przejsc obojetne tz'nie ? chcialabym zeby poniosl konsekfensje sfoich debilnych wyfskokuf co sodzicie ludziska? :)

Gość gość
nie możesz zablokować?

Gość oporopowrotnik
są trzy możliwości pierwsza - olać idiotę i nie odpisywać druga - napisać jemu wprost, że już poznawał fantastycznego gościa z klasą i ten, który wypisuje te bzdury może czyścić buty 'temu twojemu' trzecia - dobrze, niech dojdzie do spotkania w realu z tym idiotą ale przy świadkach i niech pokaże jaki z niego jest gentelmen i musi odczuć dobitnie, że skoro również w realu zachowuje się jak bydle , zrób to tak aby jego zabolało psychicznie

Gość gość
tego 3 nie zrozumiałam, ale w końcu wpadłam na inny pomysł - bede dla niego miła! powiem,że bardzo mi się podoba i śnię o nich po nocach :D :D wtedy na bank da mi spokoj sam z siebe :)!

Gość dada323
A ja poznałam kiedyś chłopaka na sympatii ( Ihotse 75 ), pisaliśmy ze sobą i on zapytał, czy się z nim spotkam na miły wieczór. Odpowiedziałam, że się zastanowię, a on do mnie z tekstem, cytuje: przecież chcę się z tobą umówić i cię przerżnąć a nie się oświadczać. Powiem szczerze że zbaraniałam, więc odpisuję że nie jestem zainteresowana takim spotkaniem, a on do mnie: c**j ci w d**ę szmato! Jeszcze przez jakiś czas pisał do mnie w ten sposób, nie odpisywałam, potem zrezygnował.

Gość gość
hahah o matko jaki psychol, ma tam jeszcze konto? do mnie jeszcze nie napisał :D ale zyeb...złamas, chyba go ktoś gwaucił co noc w dziecinstwie...takim tekstem... co za prostak! moglas sie z nim umowic w jakims mrocznym punkcie gdzie zbierają sie cpuny, menele w srodku nocy i go tam wystawić i niech ma czego tak pragnie :D