Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chicona_ona

Mam silikonwe piersi, czy jakis facet mnie zechce? :(

Polecane posty

Gość Chicona_ona

Mam silikonwe piersi, czy jakis facet mnie zechce? :(

Gość gość
jakby były silikonOwe, to by cie ktoś chciał, ale że ty masz silikonwe to nie ma szans :D głupie prowo z błędem w temacie :p 0/10

Gość Chicona_ona
no i co, ze blad, w nauczyciela sie bawisz? No wlasnie boje sie, ze mnie nikt nie zechce z silikonami, a po operacji z zadnym facetem nie bylam

Gość Chicona_ona
tak, implanty silikonowe. Zoperowalam bo chcialam i nie zaluje, tylko sie obawiam ze w Polsce mezczyzni nie sa przyzwyczjeni do kobiet ze zoperowanym biustem i ze nie znajde faceta ktory zaakceptuje to... wszedzie tylko wieszaja psy na takich kobietach.

Gość gość
kto w dzisiejszych czasach, ryzykuje zdrowie i wywala kupę kasy na cycki, których tak do końca nie wie czy chce??? Pochodź trochę, zobaczysz czy cię ktoś zechce. Jak nie to odsprzedasz te wkładki bardziej napalonej od ciebie lasce :P

Gość Chicona_ona
jak sie ma kase to sie wywala na co sie chce, madralo

zależy jak wyglądają, ale że nie rozpaczasz to raczej nie są skierowane jeden na kaukaz drugi na londyn. nie wiem jak inni, ale ja bym nie miał z tym problemów. nie kocha się za coś, tylko pomimo czegoś.

Gość Chicona_ona
nie no sa piekne, miekkie i dosc spore i tak jak pisalam nie zaluje i zrobilabym to jeszcze raz. Masz racje, napewno sa gdzies mezczyzni, ktorzy lubia poprawiane biusty, mam nadzieje ze na takiego trafie :)

Gość gość
a wywalaj sobie na co tam chcesz, np nowe pośladki, a później znowu napisz topik na kaffe - " mam silikonowe cycki, czy ktoś mnie zechce? Aha, d**ę też mam silikonową !" :D

Gość Chicona_ona
i zaloze sie, ze i wtedy Ty rowniez pojawisz sie na moim topiku zeby wytknac mi blad, i prawic ze moge wydawac kase na co chce. Bede na Ciebie czekac ... :)

Gość Chicona_ona
z B na D

Gość gość
DAWAJ ZDJĘCIE ZOBACZYMY

Gość gość
to ja zaczekam aż ty uciułasz na tą doopę :D

Gość Chicona_ona
nie

kurcze jak dla mnie to... zamienił stryjek siekierkę na kijek :D lubię małe jędrne piersi, ale D miałem okazję bawić się prawdziwymi, silikony mogą być fajniejsze, jędrniejsze. cóż, może kiedyś będzie okazja

Gość Chicona_ona
ciulac nie musze, ale tez nie musze pupy poprawiac, wiec sobie poczekasz, a w miedzy czasie mozesz poprawiac bledy ortograficzne :D

Gość gość
a gdzie niby te moje błędy ortograficzne? :p Tobie nawet nie chce się pisać polskich znaków ( dla wyjaśnienia - ą,ę,ć,ś itp.) :D Jak pisałaś to musiało być prawie każde słowo podkreślone na czerwono, a ty tak to zostawiłaś, bo nie chciało się wcisnąć jednego klawisza dodatkowo. A może to przekracza twoje umiejętności ? :D :p

Gość gość
no chyba,że twoje ci poprawię :p ale to dużo roboty by było, za darmo to mi się nie chce :D

Gość gość
coś długo tą fotkę produkujesz ;)

Gość gość
a gdzie autorka? może próbuje znaleźć błędy ortograficzne? :p

Gość gość
ja pier....ę, co to ma być??? cycki z podbródkiem?:p nie, teraz to cię już nikt nie zechce :D

Gość gość
up