Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysł na obiad zabierany do pracy i odgrzewany w mikrofali ???

Polecane posty

Gość gość

siemka. zaczne od tego, ze w domu mnie nie ma 12h z dojazdami i niewiele mam czasu potem w domu dla siebie i nie chcialabym spedzac bóg wie ile godzin przy garach. jak juz wspomnialam nie ma mnie prawie caly dzien, więc przydaloby się coś ciepłego wrzucic na ruszt w pracy. w pracy mam do dyspozycji mikrofale. macie jakies pomysly na jakies takie dania obiadowe bardzo szybkie w przygotowaniu, które możnaby zabrać w pojemniczku do pracy?

Gość gość
dodam jeszcze, ze raczej slabo gotuje. nie pogardze przepisami :P

Gotujesz brokuła, w drugim garnku makaron, który wygląda jak ryż, podsmażasz pierś z kurczaka pokrojoną w kostkę, przyprawioną ulubionymi przyprawami, ugotowanego brokuła kroisz na mniejsze kawałki, mieszasz z piersią i makaronem, sól, pieprz.

Gotujesz brokuła, w drugim garnku makaron, który wygląda jak ryż, podsmażasz pierś z kurczaka pokrojoną w kostkę, przyprawioną ulubionymi przyprawami, ugotowanego brokuła kroisz na mniejsze kawałki, mieszasz z piersią i makaronem, sól, pieprz.

Gość gość
up

Gość gość
kiełbasa z keczupem i chlebem :classic_cool:

Gość gość
na szczescie u nas przyjezdza catering http://www.obiadybiurowe.pl z dobrymi i zdrowymi posilkami wiec nie musze codziennie myslec o tym co sobie przygotowac do jedzenie. To jest bardzo wygodne

Gość gość
j***** reklamowicz podnosi temat