Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejestemzla

Pobiłam się z siostrą! Wyprowadziła mnie z równowagi!

Polecane posty

Gość alejestemzla

Jak ja nie znoszę tej nadętej szmaty! Zawsze musi się wtrącic albo rży jak koń, bo akurat coś ją rozśmieszy. Suka, najchętniej bym ją z******a. Teraz k***a mam podrapaną rekę i ramię, ona nawet nie wiem czy ucierpiała. W sumie popchnęłam ją strasznie mocno i podrapałam ale nie wiem czy został ślad. P********a idiotka! STRASZNIE MNIE WYPROWADZIŁA Z RÓWNOWAGI. Czy ktoś jeszcze nienawidzi swojego rodzeństwa?

Gość qwerqwewq
Ile macie lat? :classic_cool:

Gość MOGIŁA
TRUUUDNE SPRAWY...

Gość alejestemzla
Ja mam 19, ona jest młodsza o dwa! Matko, jak ona mnie zdenerwowała. Najlepsze jest to, że gdybym nie była mądrzejsza i nie wyszła z tej łazienki to byśmy się chyba pozabijały. Swoją drogą to z największą siłą na jaką sięmogłam zdobyc nadepnęłam jej na nogę przy wychodzeniu a ta szmata jeszcze na mnie z pięściami.

Gość gość
hehe, też się biłam z siostrą, dokłądnie 2 lata temu. teraz mam 18 i śmieję się ze swojego zachowania. siostrze bliżej do 30 :D

Gość alejestemzla
Ze mnie też już złośc zaczyna schodzic. Swoją drogą to komicznie musiało wyglądac jak dwie drobne dziewczyny się leją w łazience i to jeszcze cicho żeby reszty domowników nie pobudzic! Teraz niech mi się na oczy nie pokazuje, muszę isc do łazienki umyc zęby, jak ją zobaczę to chyba jej oczy wydrapię. K***a, boli mnie ta ręka.

Gość alejestemzla
Ktoś z Was jeszcze ma takie burzliwe relacje z rodzeństwem? Mnie normalnie jej komentarze/ruchy/zachowanie przez 3/4 czasu doprowadza do BIAŁEJ GORĄCZKI. Jak to jest, że ze wszystkimi innymi ludźmi potrafię załatwiac sprawy pokojowo a z nią się normalnie leję?!? Chyba nikt z moich znajomych by mnie nie posądził o bicie się z kimkolwiek!!!!

dla mnie bicie się w takim wieku to nieumiejętność radzenia sobie z emocjami, to jest niepoważne... owszem gdy byłam nastolatką często kłóciłam się z siostrą ale nigdy nie dochodziło do przepychanek czy bójek...

Gość gość
autorko - ja nie znoszę swojego brata. jestem starsza niz Ty. i naprawdę wierz mi mój brat mógły dla mnie nie istnieć. jest podły i dziwny

Gość gość
Ja biłam się z rodzeństwem jak miałam 10 lat...

Gość alejestemzla
Walczyłyśmy dzisiaj na noże, masakra :(