Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlllllllllllllllllllodosasd

Jak Poronić?

Polecane posty

Gość lilialuiza
Jak matka może zamordować swoje dziecko w imię jakkolwiek rozumianego własnego interesu????????

jakbym byla w 7 to by bylo widac na usg ale wyjestescie nie doj**a.ne k***a to ze spoznia mi sie 2 tygodnie nie znaczy ze ono ma 6 tygodni nie musialam je zrobic w 1 dzien po postatnim okresie ja pie.rdole jakie dekle

Gość gość
bo jest glupim kurwskiem nadajacym sie tylko do ladowania w nia meskiego przyrodzenia i nic w glowie nie ma oprocz oh ah i niedoczekaniu sie kto ja dzisiaj w*****a

Gość gość
ty jestes niedoj****ym deklem

Gość gość
wchodzisz na stronę womenonweb i zamawiasz tabletki. Kosztują chyba 100euro. I po sprawie. Po c**j tu piszesz? a no tak... to kafeteryjne prowo i po moim wpisie i tak będziesz wypisywała durnoty a "obronczynie zycia" będą pokazywać swoją piękną, jasną stronę :D

Gość gość
jak zabic własne dziecko

kupie te tabletki chociaz sie boje krwawienia im yslalam ze sa inne sposoby to ze wpadlam nie robi ze mnie k***y, mam chlopaka od 2 lat uzywamy prezerwatyw wiec sie odpie.rdolcie. kazdemu sie moze zdarzyc nie.d***b.ane dzi.wki o

Gość gość
autorko czytam twoje wpisy i widzę, że patologia :o To wulgarne słownictwo..... Kto ci powiedział,że masz za słaby organizm na ciążę? Jesteś po trzech chemioterapiach i naświetlaniach? Masz usunięte jakieś narządy wewn, bo nic innego co mogłoby dyskwalifikować cię jako ciężarną, nie przychodzi mi do głowy. Jeśli nie masz zamiaru rodzić dzieci, to przynajmniej zabezpiecz się odpowiednio. A skoro piszesz,że jesteś za słaba na ciążę, to podwiąż sobie jajniki i po krzyku. Chcesz poronić? Chcesz wziąć te tabletki o których jakaś kafeterianka pisała? Weź, tylko się nie zdziw, jak stanie się tobie krzywda, jak zejdziesz na krwotok. Albo jak zarodek mimo wszystko się utrzyma i urodzisz potem okaleczone dzieciątko :o

Gość gość
Zastanow sie ,bo bedziesz tego zalowac do konca zycia i bedziesz smazyc sie w piekle!!!!!ja tez to zrobilam i nie potrafie sobie z tym poradzic....to zostanie we mnie do konca zycia i bede i patrze jakie moje dziecko moglo by juz byc!!!:(NIE ROB TEGO!!!!!!

Gość odpieprzcie się
od naszych brzuchów i tyłków. Dopóki kobieta jest dorosła i nie jest ubezwłasnowolniona, to sama ma prawo decydować. A wam to chyba mózgi się po pociły od tych moherowych beretów. Ona nie pyta was czy urodzić dziecko czy usunąć ciążę. Ona podjęła decyzję razem ze swoim partnerem i ma do tego prawo. Amen

Gość gość
Po co piszesz amen !!!!!Ja tylko pisze co teraz przechodze i nigdy-przenigdy tak bym nie postapila.....pragne tylko pomoc,a nie wyzywaj od moherow idiotko pusta!!!

Gość gość
ja pierdykam, i juz sie zlecialy dewotki, obrońcy zycia poczetego i gdacza... kur... to jej zycie, jej decyzja i ma do tego pelne prawo! a wy, klacze rozplodowe, same srajcie bachorami jak je tak kochacie.

Gość gość
Zdecydowanie-- za aborcją są wszyscy ci, którzy już zdążyli się urodzić. Twoje ciało? OK! ale w sobie nosisz człowieka, czy ci się to podoba czy nie ufff..na szczęście nie mnie będzie do śmierci dręczyć sumienie za to celowe poronienie!

Gość gość
"ale w sobie nosisz człowieka" - to nie jest i jeszcze dlugo nie bedzie czlowiek

Gość gość
popełnisz ciężki grzech jak usuniesz, kiedyś pewnie odpokutujesz za to, morderczyni, chcesz zabić małe dziecko w sobie, jak nie chcesz dziecka to przynajmniej możesz je oddać do adopcji

Gość gość
A co to jest grzech i pokuta? Kolejny mit wymyślony przez Batmanów, żeby zacofańców i ciemnogród w ryzach trzymać?

Gość gość
zajrzyj do katechizmu jak nie wiesz co to grzech i pokuta

Gość lilialuiza
Aborcja to morderstwo ze szczególnym okrucieństwem niezależnie od wyznania.

Gość gość
Nie będę czytać bzdurnych książeczek, bo one powodują tylko opętanie, podobne do waszego.

Gość gość
oj przstan sciemniac :) gdybys chciała poronic to juz dawno bys to zrobiła :) nie ma chyba nic prostszego . debilka

Gość gość
aha i jezeli twoj facet wie o tym i to popiera to jest gorzej pop*****llony od ciebie, i radze ci uciekaj od niego jak najdalej. to nie facet tylko p***a, ktorej jak usuniesz bedzie wygodniej, bo poco ponosic konsekwencje nie ???? jak mozna poprostu poronic.. aa no i moze niech on ci walnie prosto w brzuch odrazu z piąchy :)

Gość Jajebie.
Polopiryna S (max. 6 tabletek), gorąca kąpiel, wino. Wszystko na raz. Ile masz lat?

Gość gość
wezcie sie ogarnijcie.. łykacie te prowo jak bociek zabe . gdyby baba chciała naprawde poronic znalazła by kazdy sposób na to i nie pisała by tepych pytan na tepej kafeterii. a teraz ona sie z was smieje :/

Gość gość
dziewczynka ma wakacje i k***wa nie wie c ma ze soba zrobic